Sivas

Suşehri'den kısa kısa

16:50 22 Mayıs 2017
Suşehri'den kısa kısa

Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Yalnızbağlar Mahallesi'nde bulunan Asri Mezarlık'ta parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.

Suşehri Belediyesi, ilçede bulunan mezarlıklarda çevre düzenleme çalışması başlattı.

Bu çalışmaların diğer mezarlıklarda da uygulanacağını aktaran Yüksel, "Mezarlıkların daha temiz ve daha huzur veren bir görünüm sağlaması için çalışma başlattık. Mezarlıklar her zaman temiz ve düzenli olması gereken yerlerdir. Vatandaşların ziyaretleri esnasında zorluk çekmemeleri ve daha rahat ulaşım sağlamaları için tesviye ve parke yol çalışmalarını ilk etapta Asri Mezarlık'tan başlattık." diye konuştu.

Genel temizlik çalışmalarının sürekli tüm mezarlıklarda yapıldığını belirten Yüksel, çevre düzenleme çalışmalarının tamamlanmasıyla mezarlıkların daha güzel bir görünüm kazanacağını kaydetti.

- Çiftçilere fide dağıtıldı

Suşehri'nde "Sebzeciliği Geliştirme Projesi" kapsamında İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından 78 bin domates, salatalık ve biber fidesi düzenlenen törenle çiftçilere dağıtıldı.

Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, törende yaptığı konuşmada, ilçenin tarım alanında önemli bir bölge olduğunu söyledi.

Uzunoğlu, "136 çiftçimize dağıtılan 78 bin 150 fideyle ilçemizde yaklaşık 55 dekarlık alanda sebze yetiştiriciliği hedeflenmekte. Çiftçilerimize hayırlı ve bol kazançlı bir ürün sezonu diliyorum." dedi.

Fide dağıtım törenine Belediye Başkan Vekili Nazif Karkın, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nusret Recep Gümüş ve köy muhtarları ve çiftçiler katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.