Sivas

AK Parti yönetiminden STSO'ya ziyaret

16:36 17 Ekim 2017
AK Parti yönetiminden STSO'ya ziyaret

AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin ve parti yöneticileri Sivas Ticaret ve Sanayi Odasını (STSO) ziyaret etti.

STSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, STSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım ile görüşen heyet, yapılan çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulundu.

Şahin, şehir merkezi ve köylerde alan tarama programı başlattıklarını, kurdukları ekiplerle yaptıkları çalışmaları anlattıklarını belirterek, "İlimizin güzide kuruluşu Ticaret ve Sanayi Odamız ile istişarede bulunmaya geldik." ifadesini kullandı.

Yıldırım ise ortak hareket etme kültürünün önemine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Şehirle ilgili kararların birlikte alınması başarıya götürecektir. Birlikteliğin rahmetine inanlardanız. Bakanımız, milletvekillerimiz, valimiz, belediye başkanımız ve sivil toplum kuruluşlarımız ile hareket ettiğimizde karşılığını alıyoruz. Bu noktada gözle görülür bir gelişme var. Sivas’ta büyük mesafe katedildiğini görüyoruz. Gelişmemizi devam ettirmek, iller arasındaki yarışta yerimizi almamız için sürekli çalışmamız lazım. Her il gelişme, büyüme anlamında bir sefer çalışırken, bizlerin iki sefer çalışması lazım. Çünkü Sivas, Türkiye’nin hamuru. Bunu 15 Temmuz olmak üzere her yerde görüyoruz. Sizlerle ortak çalışmaya devam edeceğiz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.