Sivas

AK Parti Suşehri Gençlik Kollarında yeni dönem

12:38 05 Kasım 2017
AK Parti Suşehri Gençlik Kollarında yeni dönem

AK Parti Suşehri İlçe Gençlik Kolları Kongresi, Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonunda yapıldı.

AK Parti Suşehri İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına İlhan Erden seçildi.

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Abdurrahman Döğücü, kongrede yaptığı konuşmada, AK Parti gençliğinin her zaman mazlumların yanında olduğunu söyledi.

Döğücü, gençlik kollarında 8 yıldır başkanlık görevinde bulunan ve yaş haddi dolayısıyla aday olmayan Turgay Şimşek'e de yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür etti.

AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin de Suşehri’nin her seçimde hedefini yüksek tuttuğunu ve bu hedefi ise her zaman yakaladığını belirterek, "Suşehri son referandumda yüzde 82 'evet' oyu çıkarmıştır. Buradaki başarıda AK Parti ilçe teşkilatı ve gençlik kollarının büyük başarısı vardır." dedi.

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ise gençliğin hizmetinde olmaya devam edeceklerini söyledi.

Kongrede daha sonra tek listeyle yapılan seçimle İlhan Erden, İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına seçildi.

Erden, seçim sonucunu açıklanmasının addından yaptığı konuşmada, "Üstlenmiş olduğumuz görevimizin değerli ve kutsal olduğunun bilincinde hareket edeceğimize buradan söz veriyorum. Bu davaya 8 yıldır hizmet veren Turgay Şimşek’e de teşekkür ediyorum." dedi.

Kongreye AK Parti Suşehri İlçe Başkanı Mustafa Uğurlu, AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Muhammet Burak Kuruçay, MHP Suşehri İlçe Başkanı Ahmet Turan Çalışır ile İl Genel ve Belediye meclisleri üyeleri de katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.