Sivas

Suşehri’nde Şehitler Tepesi oluşturuldu

16:28 20 Kasım 2017
Suşehri’nde Şehitler Tepesi oluşturuldu

Sivas’ın Suşehri ilçesinde “Şehitler Tepesi” oluşturuldu.

Suşehri Kaymakamlığı tarafından, D-100 karayolu Akçaağıl köprüsü yakınında bulunan bir tepe üzerine betondan ay ve yıldız yapılarak 15 adet Türk Bayrağı asıldı.

Şehitler Tepesi'nde incelemelerde bulunan Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, vatan uğruna canlarını seve seve feda eden vatan evlatlarının bıraktığı bu topraklara al bayrakla güzel simgeler yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Şehitleri rahmetle andığını belirten Uzunoğlu, şunları kaydetti:

"Giresun, Amasya ve Erzincan yol kavşağında bulunan bu atıl bölgenin canlanması için yoldan geçen herkesin görebilmesi amacıyla betondan ay ve yıldız simgesi yaptırdık. Ayrıca bayrak direkleri dikerek buraya Şehitler Tepesi ismini vererek güzel bir mekan haline getirdik. Daha sonra ise buraya yurdumuzun değişik yerlerinde bu vatan uğruna canlarını vererek şehit olan kardeşlerimizin isimlerini yazacağız."

Uzunoğlu, çalışmaların şu anda ilk etabının yapıldığını ifade ederek, ikinci etapta ise bölgeye piknik masalarının konulacağını, çeşmeler yapılacağını dile getirdi.

Amaçlarının ilçeye güzel hizmetler bırakmak olduğunu aktaran Uzunoğlu, “Yaptığımız bu hizmetler devletimizin verdiği yetkiler doğrultusunda yapılmaktadır. İlçe Kaymakamlığı olarak ilçemize daha güzel hizmetleri yapacağız.” diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.