Sivas

Suşehri ESKKK Başkanı Ersoy güven tazeledi

17:57 06 Şubat 2018
Suşehri ESKKK Başkanı Ersoy güven tazeledi

Suşehri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (ESKKK) başkanlığına yeniden Candan Ersoy seçildi.

ESKKK'nin 61. Olağan Genel Kurulu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Konferans Salonunda yapıldı.

Divan Başkanlığını İmranlı Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Ali Dursun Yurttaş’ın yaptığı genel kurulda konuşan Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, bu kongrelere yabancı olmadığını belirtti.

Esnafların yurdun temel taşı olduğunu vurgulayan Kaymakam Uzunoğlu, "Esnaf olmadığı zaman gerçek ekonomi olmuyor. Esnaflarımızın en büyük destekçisi de Halk Bankasıdır. Hükümetimiz gerekli finansman kaynaklarını sağlayarak esnaflarımıza gerekli destekleri vermektedir. Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan nüfus tespitinde ilçemizin nüfusunun azaldığı aşikardır. Bu nedenle gerek esnaflarımız, gerekse bizler yöneticiler olarak bu konuya el atmamız gerekiyor." diye konuştu.

Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ise, yeni yönetime başarılar dileyerek, "Uzun yıllardır bu görevi layıkıyla yerine getiren Candan Ersoy’a tekrar başarılar diliyoruz. Allah hayırlı etsin." dedi.

Denetim ve faaliyet raporlarının okunmasının ardından tek listeyle gidilen seçimlerde Candan Ersoy yeniden başkan seçildi.

Genel kurula, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, çevre ilçelerden gelen oda başkanları ve üyeler katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.