Sivas

Sivas'ta şehit anneleri kahvaltıda bir araya geldi

12:10 13 Mayıs 2018
Sivas'ta şehit anneleri kahvaltıda bir araya geldi

Sivas'ta şehit anneleri, Anneler Günü dolayısıyla onurlarına düzenlenen programda bir araya geldi.

Sivas Valiliği, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Anneler Günü dolayısıyla şehit anneleri ve eşleri ile gazi aileleri onuruna kahvaltı programı düzenledi.

Sivas Valisi Davut Gül, etkinlikte yaptığı konuşmada, şehit ve gazi yakınlarıyla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları kaydetti:

"Siz şehit yakınlarının ve gazilerimizin bizim başımızın üzerinde yeriniz var. Her Anneler Günü'nde milletimizin bütün fertleri, şehit ailelerimizi, şehit annelerimizi, bir evladı olarak kendilerini görüp böyle bir etkinlik yapıyorlar. Ben katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bir kez daha şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize sağlık sıhhat afiyetler diliyorum. Sizlere de tekrardan başsağlığı diliyorum. Bütün annelerimizin ve anne adaylarımızın da Anneler Günü'nü kutluyorum. "

Etkinliğe Vali Davut Gül'ün eşi Gülden Gül, Vali Yardımcısı Yeliz Yıldızhan, İl Özel İdare Sekreteri Mehmet Nebi Kaya'nın eşi Zeynep Kaya, İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan'ın eşi Kezban Aydoğan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Harun Tan'ın eşi Fatma Tan ve Vali Özel Kalem Müdürü Aslan Tektaş'ın eşi Esma Tektaş da katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.