Sivas

Maçın ardından

22:59 11 Ağustos 2018
Maçın ardından

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona Aytemiz Alanyaspor galibiyetiyle başlamaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, takımını tebrik etti.

Tuna, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, topun 58 dakika oyunda kaldığını ve sahada oynamak isteyen iki takım olduğunu söyledi.

Sivasspor'un 58 dakikalık bölümde 33 dakika topa sahip olduğunu dile getiren Tuna, "Sadece oyun hızında takımımı eleştirim, onun dışında, duruşu, sahada var oluşu, oynamak isteyen, pozisyon bulan ve bu pozisyonları geç de olsa golle sonuçlandırabilen ve kazanan takım olduk." dedi.

Tuna, oyundan ve skordan çok memnun olduğunu vurgulayarak, "Sezona kazanarak başlamak her hocanın, her takımın istediği bir şeydi, benim için de mutluluk verici. Sivasspor'da bulunmaktan ve bugün galibiyetle başlamaktan dolayı çok mutluyum. Takımımı tebrik ediyorum. Bugün hepsi çok istediler ve mücadele ettiler." ifadelerini kullandı.

Transferin sorulması üzerine Tuna, bir oyuncu daha transfer edebileceklerini ifade etti.


- Bakkal: "Denk kuvvetlerin maçı oldu"


Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal da yeni sezonun herkese hayırlı olmasını diledi.

"Sivasspor'u galibiyeti için tebrik ediyorum." diyen Bakkal, "Denk kuvvetlerin maçı oldu, her iki takım da gol bulabilirdi. Uzaktan yediğimiz gol maçın skorunu belirledi. Biz atsak biz kazanacaktık. Kendi takımım adına söylüyorum, sezonun ilk maçı olmasına rağmen fena bir oyun yok. İki takım için de güzel bir maç oldu. Taşlar daha da yerine oturacak haftalar ilerledikçe. İki takım da ligin iyi takımı." şeklinde konuştu.

Emre Akbaba'nın transferiyle ilgili iddiaların hatırlatılması ve bugün ilk 11'de yer almamasının sorulması üzerine Bakkal, sezon başındaki hazırlık maçlarında Emre'nin oynamadığını söyledi.

Hazırlıklarını Emre'nin gideceği düşüncesiyle yaptıklarını aktaran Bakkal, şunları kaydetti:

"Her an gidebileceğini bekliyorsunuz ama Emre gitmediği zaman da bu takıma çok faydalı olabilecek bir oyuncu. Bugün ilk 11’de başlatmamamın sebebi bu kadroyla hazırlık maçlarında hiç denemedik. Bundan sonraki süreç ne getirir, siz ne biliyorsanız ben de onu biliyorum. İşte gidiyor, gitti, gelecek öyle. Gidiş veya kalışı belli olursa daha da rahatlayacağımızı söyleyebilirim."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.