Sivas

Kene bir ölüme daha neden oldu

12:12 01 Temmuz 2019 2 Yorum Var
Kene bir ölüme daha neden oldu

KKKA şüphesi ile Sivas’ta tedavi gören bir kadın hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre Yozgat'ın Sorgun ilçesinden Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) şüphesi ile Sivas getirilen, Cumhuriyet Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Servisinde tedavi gören İfakat Şahan (45) bugün hayatını kaybetti.

Şahan'ın bir süre önce vücuduna yapılan keneyi çıkarttıktan sonra rahatsızlanarak Sorgun Devlet Hastanesi'ne başvurduğu, hastaneden KKKA şüphesi ile Sivas'a sevk edildiği öğrenildi.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Geçenlerde köydeki bahcemizde biraz otlari karıştırdım üç ayrı cins ,yaklaşık elli tane keneyi bulup öldürdüm.. annem 72 yaşında,soruyorum varmiydi eskiden bu kadar kene,diyorki biz bahçede uyurduk,bir kez bile gormedik keneyi.
    Cevapla
  • Sonra 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kene olayını medya fazla gündeme getirmiyor ancak bu işin sonu felakete doğru gidiyor. Hergün birileri keneden hayatını kaybediyor. Bunun için acil önlemler alınmalı. Bir sel oluyor günlerce konuşuluyor da belki 3 ay içerisinde yüzlerce belki binlerce insan keneden hayatını kaybediyor kimsenin umurunda değil. Gündem olmak için illa toplumu ölüm olmalı. Keneden hastaneye yatırıyorlar daya serumu vücut direnirse yaşa yoksa öl. Sağlık bakanlığı aşı vs geliştirmesse bu ölümler artarak devam edecektir.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.