CHP'li Sayan'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki

CHP MYK eski üyesi Savcı Sayan konuk olarak katıldığı programda CHP'lileri çok kızdıracak açıklamalarda bulundu.

CHP'li Sayan'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki
CHP'li Sayan'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki
GİRİŞ 03.05.2013 00:56 GÜNCELLEME 03.05.2013 10:39
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Ülke Tv'de yayınlanan En Sıradışı programının bu haftaki konuğu CHP MYK eski üyesi Savcı Sayan oldu. Sayan program'da yaptığı açıklamalarla CHP'lileri yine çok kızdıracak.

Program 1 mayıs'ta yaşananlar ve sonrasında yapılan açıklamalar üzerine başladı.

RADİKAL YAZARI ÇALIŞKAN'IN 1 MAYIS AÇIKLAMASINA TEPKİ

Savcı sayan, "Radikal yazarı Koray Çalışkan'ın Taksim ile Kabe'yi kıyaslaması bence çok çarpık bir zihniyet ne demek dünyevi bir işi getirip ahiretsel bir işe bağlamak, buda materyalist bir düşüncenin ürünüdür bana göre, yani sen Allah'a inanmıyorsan bari bırak inananlar rahat yaşasın. Bu din düşmanlığıdır, Allah düşmanlığıdır" Diyerek tepki gösterdi.

"CHP'NİN BAŞÖRTÜSÜ KONUSUNU ANAYASA MAHKEMESİNE TAŞIMASI YANLIŞ"

Bu ülkede bazı insanlar sadece belli bir azınlığın bir grubun hakimiyetini kendi kafalarında tasarladıkları için vatandaşın geriye kalan kısmını yıllarca dikkate almadılar. Bu ülkenin yüzde kaçı başörtülüydü? ama üniversiteye kızlarını sokamadılar. Yani bu ülkede böyle bir moda var Böyle bir anlayış olabilir mi?

Nevzat Tarhan: Sanki başörtüsünü Anayasa Mahkemesi'ne taşıyan CHP değilmiydi? sorusuna ise; Bu bir duyarlılıktır ben sosyal demokrat yaşayan biriyim, CHP'de götürmüşse yanlış MHP'de götürmüşse yanlış AK Parti de götürmüşse yanlış yapmıştı. İnsanların özgürlüğünü kimsenin kısıtlama hakkı yoktur. Cevabını verdi.

"CHP'YE 1 MAYIS ELEŞTİRİSİ"

"CHP dün Taksim'deki kaldırım taşlarıyla değil, hükümeti TBMM'de vereceği kanunlarla köşeye sıkıştırmalıydı. MOBESE kameralarını kırarak değil Meclis'te kanun teklifi vererek savaşmalıydı" Dedi.

"KILIÇDAROĞLU CHP GENEL BAŞKANI OLAMAZ"

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Genç bakış programında bir gencin sorusuyla zor duruma düşmesine ise, "Kılıçdaroğlu CHP'ye genel başkanlık yapamaz zavallı bir genel başkan CHP'yi de zavallı bir parti konumuna düşürdü, sadece bir belediye başkanı olmak için bu zavallılığa alkış tutanları tarih yarın affetmeyecektir. Eğer Kılılıçdaroğlu iyi bir genel başkan olsaydı bu süreçte alternatif olabilseydi, elini masaya vurabilseydi, CHP'yi iyi yönetebilseydi tarihe geçecekti, ama bakkal defterine bile geçemeyecek. Eğer bir genel başkan bir öğrenciye cevap veremiyorsa bu zavallılıktır" Dedi.

"BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN ÖNÜNDE ŞAPKA ÇIKARIYORUM"

- Ayran meselesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ayran meselesi hakkında, Başbakan erdoğan'ın önünde birkez daha şapka çıkarıyorum, bütün muhalefeti bir bardak ayran ile sarhoş etti. Yani bukadar usta politikacı olur, hiç oy vermedim ama helal olsun Türkiye'nin bu gündeminde her tarafta Türkiye'nin birliği konuşulurken bir bardak ayranla hepsini sarhoş etti. Bu ülkede bütün muhalefet partileri Başbakan'a çalışıyor, ama bu çok iyi bir şey değil çünkü muhalefetin olmadığı yerde politika olmaz.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 14
  • murat acar 10 yıl önce Şikayet Et
    adam türk , teşekkür ederim. Ellerine sağlık, sırf sana teşekkür etmek için yazdım
    Cevapla
  • Abdullah Öz 10 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söylüyor da...Dediği,olmasını istediği chp yi ben hiç duymadım,görmedim,yaşamadım... Makul kürt ve makul dindar türklerin problemleri sözkonusu olunca,Sn. Baykal'ı,ulusalcı,kavmiyetçi,elitçi,laikperest,beyaz türkçü ve diktacı oligarşik yapılara daha yakın gördük...Kendisi, şu anda da barış sürecine katkı vermiyor bildiğim kadarıyla...Ya, Savcı Sayan içinden geçtiğini söylemiyor yada Sn. Baykal'ı iyi tanımıyor..Yada biz Sn. Baykal'ı iyi tanımıyoruz...Yada Sn. Savcı Sayan'ı iyi tanımıyoruz...Eğer, Sn. Savcı Sayan, Baykal'a rağmen yeni bir söylem geliştiriyorsa,kendisini kutlarım...Hem de yürekten kutlarım.
    Cevapla
  • Abdullah Öz 10 yıl önce Şikayet Et
    adam türk güzel yorum yapmışsın..benzer olay 1915 Çanakkale'de de oldu... Yenilen ingiliz,Fransız,Anzak vs. geri çekildiler..Geri çekilen düşmanın üzerine hücüm yapılmadı..Böyle bir emir verilmedi..Zira, amaç düşman da olsa,insan öldürmek değildi...Gaye, vatanı düşman saldırısından kurtarmak idi..Bu yapıldı...Ve gidenlerin arkasından vurulmadı...Şimdiki ulusalcılar komutan olsalardı o zaman,sanıyorum saldırı emri verirlerdi...Ulusalcı ırkçı türkler ve kürtlerin ,bizlerden ,yani, Kur'an Şairi M.Akif Ersoy tarafından yazılmış İstiklal Marşına inanmış mümin türk ve mümin kürtlerden farkı işte bu..Bizler,kavmiyetçi,ırkçı,faşist,nasyonalist olamayız...Zira,Kur'an ayetleri bunu yasaklamıştır. Hz. Peygamberimiz, bu ırkçılığa karşı olan vahyi, müminlere bildirmiş ve uygulamıştır..
    Cevapla
  • Yassı Kaya 10 yıl önce Şikayet Et
    Adam doğru söylüyor..... Başbakana inat o konuşmanın yapıldığı gün akşam solcu kesimin büyük çoğunluğu kafaları çektiler ve sarhoş oldular.Belki de ayrana benzemesin diye bundan sonra tüm solcular rakıyı susuz içerler. :))))
    Cevapla
  • adam turk 10 yıl önce Şikayet Et
    İSTABULUN FETHİ. evliya çelebi istanbulun fethini oldukça ayrıntılı anlatır, şehir yaklaşık iki ay kuşatılır, bu arda bizanslılar çok mehmetçik şehit eder , oldukça zorlu bir kuşatmadır, neyse surlardan içeri girilir, istanbul fethedilir ve binlerce bizanslı osmanlı egemenliğine girmek istemez, süre isteyip şehiri terkedeceklerini söylerler, oysa kaç askeri şehit ettiler allah bilir ama sonunda şehir alınmıştır gaye insan öldürmek değil ilayı kelimetullahtır bizanslılar iki üç günde gidecekleri yere giderler... hatta rahat gitmeleri için imkan sağlanır, ŞİMDİ pkk lılar ülkeyi terk ediyor da mhp ve chp liler işin hukukunu soruyorlar ya, türk anaysasında yazmasada fatih kanunnamesinde işin aslı açıklanmış oraya bakmaları lazım, yeri geldiğinde huzur ikliminden faydalanmalı. kısır politika için milli ve manevi değerler ayak altına alınmamalı hemde milliyetçilerce(!)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süleyman Soylu sessizliği bozdu! 3 isme tepki gösterdi
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi