Davutoğlu: Ülkemizin itibarı zarar görüyor

Davutoğlu, Gezi Parkı eylemleriyle ilgili görüşlerini sosyal medyada paylaştı.

Davutoğlu: Ülkemizin itibarı zarar görüyor
Davutoğlu: Ülkemizin itibarı zarar görüyor
GİRİŞ 03.06.2013 00:06 GÜNCELLEME 03.06.2013 05:12
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medyada Gezi Parkı ile ilgili olayları değerlendirdi.

Davutoğlu, "Taksim'de yaşanan ve istenmeyen bir hale gelen olaylar, ülkemizin dünyaya hiç de hak etmediği bir şekilde yansıtılmasına neden oldu"dedi.

Çözüm süreci başta olmak üzere ifade özgürlüğü alanında son on yılda atılan tüm adımların yok sayıldığı bir resmin her şeyden önce demokrasiye ve millete yapılan bir haksızlık olduğunu belirten Davutoğlu Türkiye'nin bu süreci de aşacak güçte ve olgunlukta olduğunu söyledi.

Ahmet Davutoğlu: "Hepimizin göz bebeği İstanbul'umuza ve diğer şehirlerimize zarar vermeye başlayan bu eylemlerin devam etmesi kimseye fayda getirmez. Sadece bölgemizde ve dünyada gıpta ile bakılan ülkemizin itibarına zarar verir." şeklindeki mesajını sosyal medyada paylaştı.

YORUMLAR 14
  • Yavuz Selim 10 yıl önce Şikayet Et
    Ertan tan demokrasi zorunuza gitmesin... Yorumun tam içler acısı... Halkın iradesine karşı gelemezmiş, arkadaş halkın iradesinin tecelli ettiği yer, sandık ve nihayetinde TBMM değilmi?? Siz başka bir cumhuriyette mi yaşıyorsunuz?? Yoksa halkın iradesini siz zorbalıkla, yakıp yıkmakla alınacağını mı zannediyorsunuz, ya da bu zihniyette misiniz??
    Cevapla
  • Yavuz Selim 10 yıl önce Şikayet Et
    mementoo. Ben de Ak Partiye oy vermezdim ama son gelişmeler ve senin gibi düşünler yüzünden, ben de bundan sonra Ak Partiye oy vermeye karar verdim. Taksimde Öcalanla Atatürkün posterlerini ay kişiler sallıyorsa, milletin bu derin tezgaha düşmemesi gerekir. Ayrıca hani sizin amacınınız gezi parkındaki 3-5 ağaçtı, hani yeşildi, tamamen fitne fesat üzerine kurulmuş tezgahtan başka bir şey değil bu olaylar.
    Cevapla
  • Ebuzer 10 yıl önce Şikayet Et
    mementoo Alkol Yasağı ile Dinin Ne Alakası Var..... Yahu bilader sen cahilmisin.... Eğer alkolle dini bağdaştırıyorsan Rusyada demekki İslam dinini alet ediyor demektir. Ha keza Fransada. Sen hiçmi haber okumuyorsun bilader. Alkol yasakları sadece Türkiyede değil Avrupa, Asyada bir çok ülkede düzenleme getirilmiş bir uygulama. Ve senin AKP ye oy verdiğine ben inanmıyorum.
    Cevapla
  • Ebuzer 10 yıl önce Şikayet Et
    CHP nin Amacı Bu Zaten...... Osmanlıyı hasta adam yapan aslında batı değildi. Aksine Osmanlıyı hasta adam yapan bu günkü zihniyet Ergenekon ve onun çakalları İP lilerdir. Ogün İttihatçılar osmanlıyı hasta adam yaptılar bu gün de Ergenekoncular İP ler ve onların oyununa gelen CHP aynı işi yapıyorlar.
    Cevapla
  • mehmet hoş 10 yıl önce Şikayet Et
    vicdan. vicdanlara seslenmek istiyorum ağaç için ortalığı ayağı kaldıranlar yılbaşında kesilen çam ağaçları için nerde ne yapıyolardı ? vatana sahip çıkmak tüyü bitmemiş yetimin malını yakıp yıkmak ve rızık için dükan açmış dükanları yağmalakmsa bunu yapanların vicdanları acaba rahatmı? evde eşi çocugu ve kendisi gece rahat uyuyosa kalkıp bunda vesile olan polisleri taşlıyor ise bunu yapanların vicdanları acaba rahatmı? unutmayın ademoğlunu cennetten kovduran şeytanda ağacı kullanmıştı...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor