2 belediye başkanı Ak Parti'ye geçti

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, bir süre önce partilerinden istifa eden DP'li Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire ve Göltürkbükü Belediye Başkanı Halil İbrahim Kaynar Ak Parti'ye katıldı.

2 belediye başkanı Ak Parti'ye geçti
2 belediye başkanı Ak Parti'ye geçti
GİRİŞ 08.09.2013 00:55 GÜNCELLEME 08.09.2013 03:16

Yine aynı partiden istifa eden Bodrum Belediye Meclis Üyesi Ali Rıza Uysal ile Gümüşlük Belediyesi Meclis Üyeleri Mehmet Ali Öztaşkın, Mehmet Çetin Karabağlı, Orhan Tosun ve Atıl Özpınar'ın da Ak Parti'ye katıldığı açıklandı.

AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı İlçe Danışma Toplantısı Nurol Kültür Merkezi'nde partinin Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ve Muğla Milletvekili Ali Boğa'nın katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda konuşan Ak Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, "Aramızda iki belediye başkanı var" diye belirttiği Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire ve Göltürkbükü Belediye Başkanı Halil İbrahim Kaynar'ın partisinin Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından üyelik formlarının doldurtulduğunu ve yönetimin karar aldığını söyledi. Belediye başkanlarının partiye geçişiyle ilgili resmi prosedürün kendi içlerinde henüz tamamlanmadığını ifade eden Başkan Öztürk, "Göltürkbükü Belediye Başkanımız buraya gelirken bana 'Rozetimizi takacak mısınız' diye sordu. Bende şöyle cevap vermek zorunda kaldım; Bizde rozetler başbakanımız tarafından takılır. İnşallah onların rozetlerini de Ankara'da Başbakanımıza taktıracağız" dedi.

Partilerine geçen belediye meclis üyelerinin adlarını okuyan Öztürk, "Onlarında partimize geçişini yaptık. Onlarda artık Ak Partili" dedi. Partilerine katılan isimlerinin okunmasıyla salondaki partililerin alkışları yükseldi. Ak Parti'ye geçen isimlerde ayağa kalkarak partilileri selamladı. Başkan Mehmet Tire ve Halil İbrahim Kaynar da toplantıda söz alarak kısa bir konuşma yaptı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi