Çankırı'ya Recep Tayyip Erdoğan parkı

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, "18 ayda 18 proje" kapsamında yapımı devam eden bir parka Recep Tayyip Erdoğan ismini vereceklerini açıkladı.

Çankırı'ya Recep Tayyip Erdoğan parkı
Çankırı'ya Recep Tayyip Erdoğan parkı
GİRİŞ 17.09.2013 19:25 GÜNCELLEME 17.09.2013 19:25

Belediye Başkan Dinç düzenlediği basın toplantısında, Eylül ayı belediye meclisi toplantısında, Esentepe Köprüsü yakınlarında yapımı devam eden parka belediye meclis üyelerinin tamamının oyuyla Recep Tayyip Erdoğan İsmi verilmesine karar verildiğini söyledi.

Başkan Dinç, Recep Tayyip Erdoğan Parkı ismi için belediye meclisinde bulunan diğer siyasi parti üyelerinin de destek verdiğini ifade ederek, "Bizim siyasi görüşlerimiz ayrı olabilir, ama memleket meselelerinde bir araya gelir, birlikte hareket ederiz" dedi.

Ülkenin başbakanının isminin bir parka verilmesinin Çankırı için bir kazanım olduğunu dile getiren Dinç, parkın 114 bin 830 metrekare büyüklüğünde olacağını kaydetti.

Dinç, Yapraklı yolu üzerinde bulunan Alparslan Türkeş Parkı'nı da düzenleyip hizmete sokacaklarını ifade ederek, "Türkeş benim her zaman hayırla yad ettiğim bir liderdir. Parkı onun adına yakışır bir hale getireceğiz" ifadelerini kullandı.

Başkan Dinç, "18 ayda 18 proje" kapsamında başlattıkları çalışmaların aralıksız olarak devam ettiğini vurguladı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İnsan ömründen tam altı yıl çalıyor! İşte havası en kirli ülkeler...
Alanya'da CHP ve MHP'nin afiş atışmaları