Nabi Avcı'nın çarşaflı öğretmen endişesi

Eskişehir Öğretmenevi'nde bayramlaşma törenine katılanMilli Eğitim Bakanı Bakanı Nabi Avci, provokasyon uyarısında bulundu.

Nabi Avcı'nın çarşaflı öğretmen endişesi
Nabi Avcı'nın çarşaflı öğretmen endişesi
GİRİŞ 18.10.2013 20:41 GÜNCELLEME 18.10.2013 22:59
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Burada, Eskişehir Aziz Mahmut Hüdayi İmam Hatip Ortaokulu görev yapan öğretmen Betül Uluuysal, 'Demokratikleşme Paketi' kapsamında kamuda başörtüsüne özgürlük sağlayan düzenleme sebebiyle Bakan Avcı'ya teşekkür etti.

"Böyle bir ayıbı kaldırdığınız için sonsuz teşekkürler. Benim durumumda olan birçok kişi, okuluna daha çok bağlılık duymaya, okul kültürünü daha sahiplenmeye başladı. Bu konunun okullarımız, öğrencilerimiz için çok faydalı olduğunu düşünüyorum" sözleri üzerine Bakan Avcı şunları söyledi:

"Ben teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun inşallah. Ben, bazı yerlerde, 'işte çarşaflı öğretmen filan gibi mizansenlerle bunu sabote etmek isteyenler çıkabilir' diye endişe ediyordum. Bugün Yıldız'da (Yıldız Teknik Üniversitesi) galiba öyle bir şey olmuş. Öğretmenlerimizin sağduyusu, bu tür provokasyonları da boşa çıkartır. Ben size teşekkür ediyorum.

YORUMLAR 13
  • Ahmet Gül 10 yıl önce Şikayet Et
    Biz CHPden çok, çarşaf, Müftü,İmam,gibi provokasyonlar gördük, alışığız ! . ama hepsi ortaya çıktı, kendileri çuvalladılar !
    Cevapla
  • Ayberk Ankebut 10 yıl önce Şikayet Et
    Hz.Hatice annemizin sünneti çarşaftır... kapanmanın en faziletlisi çarşaftır, bir müslümanın çarşafı eleştirmesi imanın zafiyetinden veya cehaletinden kaynaklanır.. öğretmenlik hususunda zaten çalışan çarşaflı varmıdır zannetmiyorum, çarşaf giyip derse giren çıkarsa bugünlerde ihtimalen bakanın dediği gibi provakosyon olabilir... biraz beklemekde fayda var gibi görünüyor, malesef %99 müslüman olan bir memlekette bilinçli ve ciddi iman sahibi ben deyim %35 çıkmaz herhalde..
    Cevapla
  • erdal islam 10 yıl önce Şikayet Et
    ne çarşafı kardeşim. örtünmek farzdır cinsel cazibe yaratmamak insanların doğal olan dürtüleriyle oynamamak vs vs için fakat kim olduğunu ne olduğunu göstermeyecek şekildeyse bu ruhbanlıktır peygamber efendimizin açık açık hadisi şerifi vardır,kişi iman derecesini yükseltmek istiyorsa yapsın kimse karışamaz kendi sorumluluğudur ama toplumu germeden yapsın onu bağlar bir müslüman bunun farkında olur sayın bakan yerinde bir açıklama yapmış eğer bu tür şeyler olursa bu provakasyondur başka birşey değildir onun dışında tesettür farzdır engel olanda vahye muhaliftir.
    Cevapla
  • ekgelir1 .tk 10 yıl önce Şikayet Et
    Abartmayın Allah aşkına. Ya hu bazı öğretmenler başörtülü kardeşlerimizi derse zorla alıyor, siz derse çarşafla gelmek istiyorsunuz. Ortam henüz taze. Hele birkaç yıl geçsin, sistem yerine bir otursun; ondan sonra istediğinizi giyinin gelin.
    Cevapla
  • arzu can 10 yıl önce Şikayet Et
    çarşaflıları vatandaşlıktan çıkarılsın.. yazık ya.namaz kılan insanlar çarşaflı insanları dışlıyor.rezalet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime son 2 gün kala Goldman Sachs'tan Türkiye raporu!
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar