CHP Afyon'da başörtülü aday gösterdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesii Akharım beldesi belediye başkanlığı için başörtülü bir aday gösterdi.

CHP Afyon'da başörtülü aday gösterdi
CHP Afyon'da başörtülü aday gösterdi
GİRİŞ 22.11.2013 15:36 GÜNCELLEME 22.11.2013 16:26
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinin kapanmaktan kurtulan tek beldesi Akharım'da belediye başkan adaylarının, mevcut CHP'li Belediye Başkanı Nurettin Özdemir'in eşi Sevinç Özdemir olduğunu açıkladı.

Akharım Beldesi Meydanı'nda CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ahmet Toptaş ve CHP Sandıklı İlçe Başkanı Yusuf Öztürk öncülüğünde düzenlenen toplantıya, Sandıklı CHP İlçe Örgütü ile birlikte Akharım beldesinden çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantının açılışında konuşan CHP Sandıklı İlçe Başkanı Yusuf Öztürk, Akharım Belediyesi'ni geçen seçimlerde olduğu gibi yine kazanacaklarını belirterek, "Akharım, Sevinç Hanım ile daha güzel hizmetler alacak. Kararın Akharım beldesine hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

"YOĞUN İSTEK ÜZERİNE..."

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ahmet Toptaş ise, "Siz değerli Akharımlı hemşehrilerimizin yoğun isteği üzerine Sevinç Hanım'ı partimizin adayı olarak yaklaşan yerel seçimlere hazırlanacağız. Sevinç Hanım'ın Akharım beldesine eşi Nurettin Bey'in yaptığı gibi kimseyi ayırmadan hizmet vereceğinden eminim. Bizler de her zaman yanında olacağız, destek vereceğiz. Geçtiğimiz yerel seçimde olduğu gibi yine Akharım Belediyesi CHP'li bir belediye başkanı ile, Sevinç Hanım ile hizmet verecek" dedi.

Sandıklı tarihinde ilk defa kadın belde belediye başkanı adayı olan Sevinç Özdemir ise Akharım halkının yoğun isteği doğrultusunda aday olduğunu söyleyerek şöyle konuştu:

"ALLAH NASİP EDERSE..."

"Allah nasip ederse Akharım için ne gerekirse yapacağım. Kadınların başaramayacağı hiçbir şey yoktur. Akharım'a hizmet getirebilmek için Türkiye'nin neresine gidilmesi gerekiyorsa gideceğim. Bu ülke bu vatan bizim, hep birlikte beraber çalışacağız. Beraber hizmet getireceğiz. Beraber kazanacağız. Biz kazanacağız. Akharım da kazanacak" dedi.

Sevinç Özdemir, ilköğretim mezunu olduğunu, bir süre muhasebeci olarak çalıştığını, 16 yaşında evlendiğini, ev hanımı ve 4 çocuk annesi olduğunu söyledi.

YORUMLAR 41
  • h.yıldırım 10 yıl önce Şikayet Et
    CHP de Sorun Diploma. Bu bayan eğer yüksek tahsil yapsaydı yine de aday gösterilir miydi acaba? Ultra laiklere göre başörtüsü, ev hanımı temizlikçi vs. kişilerde sorun teşkil etmiyor ya hani.
    Cevapla
  • fatih 10 yıl önce Şikayet Et
    tebrikler. Güzel çıkış. CHP Baykal'ın CHP'si değil, ne kadar kızsam da Kılıçdaroğlu ondan fersah fersah ötede duruyor.
    Cevapla
  • hakan utku 10 yıl önce Şikayet Et
    chp. CHP de basortululerle Show yapma sezonu acilmistir.
    Cevapla
  • Hüseyin ÖZCAN 10 yıl önce Şikayet Et
    özcan. bütün varlığı toplumun inançlarına düşmanlık ve husumet üzerine kurulmuş olan bir ekibin içinde yeralmayı,bu garabeti bir türlü anlamış değilim. (madem inançlı olduğunu ima eder bir görüntü sergilersin)
    Cevapla
  • DADAŞ 10 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardır yazarım RABBİMİZİN adını küçük görmedim.... sen müslüman olsan baş putunuz demezdin...peygamber efendimiz s.a.v. dememiş..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı