İdamdan kurtarmak için her şeyi yaptı

İdam cezasına çarptırılan Cemaat-i İslami liderlerinden Abdulkadir Molla için Başbakan Erdoğan'ın devreye girmesi de yeterli olmadı ve idam gerçekleşti.

İdamdan kurtarmak için her şeyi yaptı
İdamdan kurtarmak için her şeyi yaptı
GİRİŞ 12.12.2013 18:37 GÜNCELLEME 12.12.2013 21:10
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Başbakan Erdoğan Bangladeş'te idam cezasına çarptırılan Cemaat-i İslami liderlerinden Abdulkadir Molla'nın idam cezasının infazına engel olunması için Bangladeş Başbakanı ile görüşmüştü.

İDAMA ENGEL OLMASINI İSTEDİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Bangladeş'te Cemaat-i İslami liderlerinden Abdulkadir Molla'nın idam cezasına çarptırılmasıyla ilgili Bangladeş Başbakanı Şeyh Hasina ile telefonda görüştüğü ve Molla hakkındaki idam cezasının infazına engel olunmasını istedi.

İDAM GERÇEKLEŞTİ!

Bangladeş'te Cemaat-i İslami Partisi Genel Sekreter Yardımcısı Abdülkadir Molla'nın idam edildiği bildirildi. Hukuksuz bir şekilde idama çarptırılan Abdülkadir Molla'nın infazı, Yüksek Mahkeme tarafından onanmıştı.


KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 7
  • hacı 10 yıl önce Şikayet Et
    adamların adamı!. ey millet:işte bu ülkeye yakışır bir lider.imam hatipli bir başbakan gurur duyuyoruz,bize muhtar olamaz imam hatipliler diyolardı,gördülermi?taaa dünyanın neresine el atıyor..imam hatipli ruhu bu işte.nekadr gurur duysak az.bir ilahyatçı öğretmen olarak gurur duyuyoruz.
    Cevapla
  • Gazi Akkurt 10 yıl önce Şikayet Et
    Atalarımız boşa sölememiş Bekara eş boşamak kolay . Çetin Ceviz Arkadaşım Aynen senin dediğin gibi Biz Başbakanımıza dünya lider diyoruz ama öyle hemen de olunmaz Adam elini güçlendirmeye çalıştıkça boş ver dış güçleri düşmanları içimiz dekiler yetiyor da artıyor Başbakanımız bu ülkede 10 yıldır lider bu ülkede 40 yıldır 30 yıldır liderlik yapanların diş ülkelerde beş kuruş değeri yoktu saygı bile duymuyorlardı Adam elinden gelen telefon edip yapmayın demek ne yapsın savaş mı açsın savaş açmak için önce ülkendekiler birlik olması lazım oda ne mümkün Bir tek Müslüman ülkede biz değiliz Bizim yapmamız gereken Rabbimden mollaya Rahmet mekanını cennet ve şehitlik mertebesine ulaştırmasını dilemek dir
    Cevapla
  • Leyla GENÇ 10 yıl önce Şikayet Et
    MUSTAFA KUŞÇU'ya!.... AK Partilileri, R. T Erdoğan'ı haşa bir 'Peygamber' gibi gördüğü iftirasını atanlar, işte asıl O'nun asla hata yapmasını kabullenmeyerek, O'ndan 'olağanüstü' şeyler bekleyerek tamamen 'sapıtıp' 'onu 'Peygamber gibi!' gören sen ve senin gibi müfteriler, ve nankörlerdir!!!
    Cevapla
  • Çetin Ceviz 10 yıl önce Şikayet Et
    mustafa kuşku ve metinistanbul. ne yapacaktı başbakan, orduyu bangladeşe mi gönderecekti? boş boş erkeklik taslamayın. d8 öyle lafla kurulsaydı şimdiye kadar yüz defa kurulurdu. yanıbaşımızdaki suriyedeki zulme çanak tutan iran ile mi kuracağız d8'i? boş hayaller peşinde koşuyorsunuz.Müslümanlar üzerindeki bu zulmü engellemenin bir tek yolu var: o da güçlü bir dünya devleti olmak. bu işler d8'le dokuzla olmaz.
    Cevapla
  • mustafa kuşku 10 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun size. Herşeyi yaptı derken neyi kastediyorsunuz @haber7??? Sadece bir telefon etmek midir koskoca!!! dünya liderinin!!! elinden gelen.#yazıklarolsunsize #yazıklarolsunsize #yazıklarolsunsize
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi