Kılıçdaroğu: Erdoğan'ın inancı şüpheli

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu son dönemde yaşananlarla ilgili basın açıklaması yaptı.

Kılıçdaroğu: Erdoğan'ın inancı şüpheli
Kılıçdaroğu: Erdoğan'ın inancı şüpheli
GİRİŞ 27.12.2013 10:45 GÜNCELLEME 27.12.2013 10:54
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Kemal Kılıçdaroğlu "Bizim abdestimizden şüphemiz yok. Eğer şüphen yoksa neden 4 bakanı istifa ettirdin. Abdestinden şüphe yoksa neden baskı kurdun?  Senin her yerişn şüpheli. Senin inancın bile şüpheli.

Bu işte milyarlarca dolar rüşvet var. Türkiye Cumhuriyeti'nden yolsuzluk olduğu zaman bu işleri savunmazdı. Bugün dünyaya rezil olduk. Yolsuzlukları savunan bir iktidar. Savcıları görevden alan bir iktidar. Savcı ve polisi karşı karşıya getiren bir iktidar.

Savcı emir veriyor. İçişleri Bakanı izin vermiyor. Neden hırsızlığa devam etsin diye. Bu bir komplo diyor. Ne komplosu? Asıl senin iktidarda olman bir komplo.

Bir banka müdürü paraları ayakkabı kutusunda saklar mı? Böyle bir şey olur mu?

YORUMLAR 14
  • Hiçkimse 10 yıl önce Şikayet Et
    "..Eğer şüphen yoksa neden 4 bakanı istifa ettirdin.." El insaf !! GÜNLERDİR NEDEN İSTİFA ETMİYORLAR diye yırtınan siz değil misiniz? . YAPSAN niye YAPTIN ?... yapmasan NİYE YAPMADIN ? tamam.. anlıyorum... KARİYER PLANLAMAN KIVIRTMA ÜZERİNE ama.... Hiç olmazsa ara sıra DOĞRU söylesende ÇEŞİT olsa....
    Cevapla
  • xGÖLGEx 10 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar. Başbakanımıza olan desteğimizi onu kimseye yedirtmeyeceğimzi biliyoruz. onum için bütün deteklerinizi birazda mynette gösterelim destek yorumlarımızı oradada yazalım
    Cevapla
  • cumali şahin 10 yıl önce Şikayet Et
    seni fazla tutmazlar . seni fazla tutmazlar
    Cevapla
  • ismet yavuz 10 yıl önce Şikayet Et
    savcı sayan,. Akşam bir kanalda CHP eski MKYK üyesi Savcı Sayan diyorki: bana ülkeyi Tayyib Erdoğan mı iyi yönetir ?kılıçlaroğlu mu diye sorsalar hiç tereddüt etmeden Tayyib Erdoğan derim ve oymu da Tayyib Erdoğan'a veririm dedi. KK.ya verilecek en güzel cevap bu bence.
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ Bismillahirrahmanirrahim. bu zat ne dini bilği sahip nede bu ülke ile ilğili nede dış dünya ile alakası var çaresizlikden ne diycen bilemiyor. insanların inanç imanlarını bildini iddia eden lerin dünyalık en ufak menfaat söylem de bulunması mumkun deyil vede karşıtarafa asla bildini belirtmez.. ikdidara yapılan yargı da 3,5 yargı mensubunun darbe teşebbüsünden dolayı dünya kamuoyu avucunu ovyşturuyorken avuçlarını yalamaları ile sonuçlanması ikdidara özellikle başbakanımıza olan hayranlıklarını belirtiyor ne yapacaklarını tutuşmuş durumda oldugunu görmek gerek.. yolsuzluk ruşvet iddiası ile suçlama arasındaki farkı idran etmekden açiz bir genel başkan .. siz sadece drbe ile beslenen zihniyet ümmeti muhammet sizin zihniyetinize kurtaran rabimhamdolsun hayrınızdada şer vardır..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini