İstanbul'da adayı netleşmeyen 9 ilçe!

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yaklaşık 6 saat süren AK Parti Seçim İşleri Üst Kurulu toplantısı sona erdi. İstanbul adaylarının büyük bir bölümü belli olurken, 9 ilçe henüz açıklanmadı.

İstanbul'da adayı netleşmeyen  9 ilçe!
İstanbul'da adayı netleşmeyen 9 ilçe!
GİRİŞ 19.01.2014 21:26 GÜNCELLEME 19.01.2014 22:09
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Başbakan Erdoğan'ın ilçe belediye başkan adaylarını belirleme çalışmaları tamamlandı. Erdoğan, Binali Yıldırım, Kadir Topbaş ve Aziz Babuşçu ile görüştü.

İstanbul adaylarının büyük bir bölümü belli olurken, 9 ilçe henüz netleşmedi

İşte netleşmeyen belediyeler;

Beşiktaş,
Beylikdüzü
Büyükçekmece
Eyüp
Gaziosmanpaşa
Küçükçekmece
Silivri
Beykoz
Sancaktepe

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 3
  • ayhan kara 10 yıl önce Şikayet Et
    pendik de mevcut aday olmaz. diğerleri sizce belli oldumu zaten belli olanlarla devam edildi dagcılar vardır 10 kişilik ekiptir bunlar biri düşerse diğerleri tutsun diye birbirlerine ip bağlarlar ama bizizm dağcılar maalesef çok ağırlar tutabılene aşk olsun dilerim kimse düşmez diğerleride tehlikeye duşmemesi için dua ediyorum
    Cevapla
  • EMRE TERTİP 10 yıl önce Şikayet Et
    büyükçekmece ve beylikdüzü. Büyükçekmece'de AV Celal Babayiğit ,Beylikdüzü'ünde Yusuf uzun.İşi daha fazla uzatmanın zaman kaybetmenin anlamı yok.
    Cevapla
  • hakan asil 10 yıl önce Şikayet Et
    yedekte kankalar vardır nede olsa. mutlaka birilerinin tanıdıkları vardır. Partimden değişim adına umudum kalmadı. Hani bizim kovamıza su taşayan adaylar olacaktı. Hani DEĞİŞİM olacaktı. Sayın Başbakan ben seni sözünden dönmeyen biri olarak bilmeye devam etmek istiyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!