Bahçeli'den Erdoğan'a sert sözler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 04.02.2014 10:47 GÜNCELLEME 04.02.2014 11:51
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Başbaakn Erdoğan'a yüklenen MHP lideri işadamlarının telefon kayıtlarını sordu. Ordu komutanlarının ses kayıtları çıkarken görmezden geliyordun. Şimdi ne oldu?" dedi. Bahçeli ayrıca konuşmasının sonunda atasözüyle Başbakan'a çattı. "Darı unundan baklava İncir ağacından oklava olmazmış." dedi.

İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

OYUNLARI YIRTA YIRTA BUGÜNLERE GELDİK

Bizler bu oyunları 45 yıldır boza boza bugünlere geldik
Oyunları yırta yırta bugünlere geldik
Demokrasiden asla ayrılmayız, kararlı olduğumuzu herkes bilsin
Bizim kaybedecek bir anımız, feda edecek bir insanımız yoktur
Kaybedecek değerlerimiz yoktur

TWITTER DELİKANLILIĞINDAN MEDET UMANLAR

Twitter delikanlılığından medet umanlara itibar etmeyeceğiz
Başka da bir şans kalmadıktan sonra son sözümüzü herkes duyacak, Türk milleti adına neleri göze aldığımızı herkes görecektir. 8-9 Şubat'ta partimizin 45. yılını kutlayacağız
Türk siyasetine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum
Merkez Bankası Başkanı itibarını tartışmaya açmıştır
Dolar kurlarıyla ilgili kehanette bulunan başkan bunda da yanılmıştır, hesap tutmamıştır
Enflasyon rakamı beklenenden yüksek çıkmıştır
Sağlanamayan finansal istikrar Merkez Bankası'nın inandırıcılığı kalmamıştı.

"AYAKKABI KUTULARI DOLSUN DİYE OY VERMEDİ..."

Başbakan terör estirdikçe milletimizin daha da kaygılanacaktır. Başbakan ve hükümeti demokrasiyi kambur olarak görmektedir. Türk milleti Erdoğan'ın nefret saçan dilinden, politikalarından tiksinme noktasına gelmiştir. Tüm hesaplarını iktidardan hiç gitmemek uğruna yapmıştır. Ayakkabı kutuları dolarlarla dolsun diye oy vermedi vatandaşımız.

Başbakan milli iradeyi dolandırmıştır. Hükümet suça batmış, her yanı kapkara kesilmiştir. Bu kadar karaya bürünmüş bir iktidar daha görülmemiştir. Türkiye hırsızların koltuklarda oturduğu günleri yaşamaktadır.

"AKLANMALARI GEREKMEKTEDİR"

AKP saltanatının dehşeti yaşamaktadır Türkiye. 43 gün içinde istifa etti 8 tane AKP'li bakan. Görevden alındığını duyunca açıklamalarda bulunan ama aba altından sopayı görünce "Liderimden özür dilerim" diyen eski Çevre ve şehircilik bakanı tüm beyanlarının altında kalmıştır. Bu bakanların konuşma yapmadan önce kendileri aklamaları gerekmektedir, bu demokrasinin ahlakıdır.

"VATANSIZLARIN TURBOSU..."

Başbakan AKP'ye bazı tuzlukların da sızdığını açıklamıştır. Her lafını ihanetle bitiren Başbakan, kendi ihanet söylemlerini nasıl açıklayacaktır. Vatansızların turbosu olmayı nasıl izah etmektedir. Küresel hesapların tutunduğunu, İmralı canisiyle işbirliği yapıldığını biliyorduk da tuzlukların sızacağını hiç düşünmemiştik.

"BAŞBAKAN SENİ VE HÜKÜMETİNİ TUZ GÖLÜ'NE ATIP..."

Başbakan ağzından çıkanın farkında değildir. Başbakan seni ve hükümetini Tuz gölüne atıp kireç banyosu yaptırsak ardından Van gölünde aklasak yine temizlenemez, yine aklanamazsın

"AK İKEN KARA OLDULAR"

İstifa eden milletvekili istifa ederken şöyle demiştir Adına ak dediğimiz parti kara olmuştur. dedi.

Başbakan'a göre; çete, faiz ve vaiz lobisinden emir alan vekiller olduğunu söylemiştir.

Kendi istifa eden vekillerine tuzluk diyen Başbakan, Barzani'nin dinamosu olmuştur.

Başbakan kaynayan kazanın kapak tutmayacağını bilmemektedir. Başbakan'ın nasıl sit alanlarına merak saldığını herkes gördü.

"TIPIŞ TIPIŞ 100 MİLYON DOLARI VERDİLER"

Özellikle ATV-Sabah'ın satışında hangi fırıldak işlerin yapıldığını görmekteyiz. Başbakan bu işlerin ortasında olduğu Binali Yıldırım da çantacılık yapmıştır.

Usülsüz yollarla aldıkları ihaleyle Başbakan'a tıpış tıpış 100 milyonlar vermişlerdir. Ses kayıtlarını dinlediğimiz işadamlarının ilk kez haraç verecek isimlere alışırsın diyor.

"TÜRK MİLLETİNE KÜFÜR EDİYORLAR"

Aşık olduğumuz bu millete bu iş adamları küfür ediyor. Bu işadamlarını asla unutmayacağımızı, zamanı geldiğinde bu kişilere hesap soracağımızı herkesin bilmesini istiyorum.

Bu yapılanlar da mı paralel yapının işidir? Rüşvet konusunda fetva veren ilahiyatçılar neden suskun? Bereketsizlerin, kansızların yaptığı 3. havalimanından ne hayır gelir?

Başbakan tespih ve ananas şifresini düşüneceğine kendisini düşünsün. Ya mahkeme önünde hesap verecek. Ya da tası tarağı alıp okyanus ötesine gidecektir.

"ABDULLAH GÜL ERDOĞAN'I CİDDİYE ALMADI"

Başbakan Erdoğan gizli dinlemelerden dert yanmıştır. Her ne kadar Abdullah Gül, Başbakan'ı ciddiye almayan Gül yine de tedirgin olmuştur.

Erdoğan Başbakan olana kadar böyle işler yoktu. Başbakan bugün ofisime böcek kondu denen Başbakan özel hayata hiç saygı göstermedi.

Bir zamanlar yüksek yargı üyelerinin, ordu komutanlarının telefonları servis edildiğinde Başbakan oralı bile olmamıştır.

DARI UNUNDAN BAKLAVA İNCİR AĞACINDAN OKLAVA OLMAZ

Özel hayatlar delik deşik olduğunda Başbakan 3 maymunu oynamıştır.

Başbakan telefon dinlemeleri için yeni bir adım atılacağını söyledi. Başbakan ve hükümetinin hazırladıkları yasa yaptıkları rüşveti örtbas etmek içindir.

Demokratikleşme paketini çıkartmak için düğmeye basmış İmralı canisi ve PKK'nın hoşuna gidecek.

Darı unundan baklava İncir ağacından oklava olmazmış.

YORUMLAR 10
  • Bekir Sağlam 10 yıl önce Şikayet Et
    DÖN BİR BAK!. Şimdiye kadar ne faydan oldu bir dikili ağacın varmı şu dünyada by. Bahçeli.
    Cevapla
  • hakan haklı 10 yıl önce Şikayet Et
    hahahaha bilmeyende diyecek mehepe bu ülkede 5 kere iktidar olmuş bu ülkeye faydaları olmuş bide diyor yırta yırta geldik:)). yaw siz kimsiniz pkk dan bdp den ne farkınız var kavga gürültü kaos ve saçma sapan konuşmalarınızdan başka siz kimsiniz akp yi ağzınıza almak için önce besmele çekin sonra pkk dan bahsetmeden akpyi konuşun sizin kadar gereksiz bir parti varmı bu ülkede ne konuşmayı bilirsiniz ne gülmeyi bilirsiniz çok iticisiniz mümkünse çıkmayın ekranlara vallahi her çıktığınızda size beddua aediyorum o kadar yani
    Cevapla
  • Fikri ELALDI 10 yıl önce Şikayet Et
    Kürkremek.. Sayın Devlet Bahçeli koalisyon hükümetinde görev zamanında hiç sesin çıkmaz tıpış tıpış arkalarından yürürdün,O zaman sende Başbakan olabilirdin,ama bu işler kabiliyet yetenek hizmette azim işidir. O zaman memleket güllük gülistanlık yaşammı vardı. Saygılarımla
    Cevapla
  • GONYALI 10 yıl önce Şikayet Et
    VALLA DOGRU. herkes kendini tarif eder
    Cevapla
  • numan bilginer 10 yıl önce Şikayet Et
    Puskevitten tatlı, senden de başbakan olmaz!. Adamda biraz yüz kızarması olur, ülkenin anasını ağlattı bıraktı kaçtılar, desibel rekoru kırarcasına bağırdığı imralı canisini asmaya cesaret edemeyip imralıya tıktılar, hala kalkmış pişkin pişkin incir agacından bilmem ne olmaz, yok tuz gölüne sok çıkar... Adamda biraz ciddiyet, biraz utanma olur!.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız