Ufuk Aras: Darbe için lojistik destek istendi

Siyasetçi Ufuk Uras twitter'da hükümete karşı yapılmaya çalışılan 17 ve 25 aralık darbe operasyonlarıyla ilgili bomba açıklamalar yaptı.

Ufuk Aras: Darbe için lojistik destek istendi
Ufuk Aras: Darbe için lojistik destek istendi
GİRİŞ 08.02.2014 01:02 GÜNCELLEME 08.02.2014 01:02
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Uras, attığı tweette paralel yapının hükümete karşı darbe için bazı insanlardan lojistik destek istediğini belirterek "Darbe ile yeni hükümet kurma işinden hiç kuşkum yok" ifadelerini kullandı.

İşte o tweetler:

YORUMLAR 4
  • istanbulli 10 yıl önce Şikayet Et
    tebrikler ufuk uras. zaten chp hiçbir zaman sol parti olmadı ki... sol parti halkın yanında olan partidir, chp ise zengin partisidir... chp halkın seçerek iktidara getirdiği partiyi demokratik olmayan bütün yolları kullanarak alaşağıya etmeyen çalışan bir partidir... bu chp bu ülkeye ne vermiştir? 2020 olimpiyatlarını oylamada kayıp ettiğimiz gece kadıköy kalamışta sevinen chp zihniyetini biz iyi biliyoruz... 30 martta herşeye rağmen, sinyor efendilere vb kişilere rağmen bu halk gereken cevabı sandıkta verecektir...
    Cevapla
  • LonMan 10 yıl önce Şikayet Et
    Takdir ediyorum.. Ufuk Aras onyargilari olmayan, dogru bildigini her zaman soyleyen cirkeflikten uzak bir politikaci. Herkes bunun darbe oldugunu bildigi halde yalan soyluyor. Erdemli politikacilar bu ulkede az yetisiyor.
    Cevapla
  • mehmet akif 10 yıl önce Şikayet Et
    böyle SOL cu ya CAN kurban ...!. bu SOL cu kardeşimiz doğruları söylüyor.. K.KILIÇDAROĞLU gibi YANAR DÖNER değil . SOL SÖYLEMLERİNE katılmadıklarımız olsada MİLLETE DÜRÜSTLÜĞÜNÜ KANITLIYOR... HELAL OLSUN ...!
    Cevapla
  • hursit dilaver 10 yıl önce Şikayet Et
    ufuk uras ve rasim cinisli türkiyenin 2 dürüst politikacısı... ufuk urasın dürüst bir siyasetçi olduğunu biliyoruz.gerçekten güvenilir bir solcudur.sağdan da çok dürüst biri vardır. eskilerden rasim cinisli.. gerçi o şimdi paralel yapı tarafında görüş veriyor ama konuyu tam anlamamıştır. yoksa asla böyle bir kalkışmayı kabul edemez. rasim beyi bilgilendirin ey AKPliler..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!