Devlet Bahçeli: Sonsuz aşkı çekemediler

Devlet Bahçeli, Ankara Arena Kapalı Spor Salonu'nda ''MHP Seçim Kampanyası Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Devlet Bahçeli: Sonsuz aşkı çekemediler
Devlet Bahçeli: Sonsuz aşkı çekemediler
GİRİŞ 08.02.2014 14:04 GÜNCELLEME 08.02.2014 14:04
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Devlet Bahçeli, Ankara Arena Kapalı Spor Salonu'nda 'MHP Seçim Kampanyası Tanıtım Toplantısı'nda konuştu. Bahçeli, "Size soruyorum Fas'tan Alo Fatih demek milli irade hırsızlığı demek değil midir." dedi.

Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları:

30 Mart'ta yapılacak seçimlere 52 gün kalmıştır. Bu seçimler ülkemiz için kilit önemdedir. Bugün hep birlikte tarihe not düşeceğiz. Milliyetçi Ülkücü hareketin karar ve duruşunu birlikte haykıracağız.   Türkiye'nin umudu kardeşliğin kılavuzu değerli ülküdaşlarım hoş geldiniz güzellikler getirdiniz.

45 yılımız Türk milletine adanmış, milletimizi sevmek iyiliğini istemek yücelmesi ve yükselmesi için çalışmak gayemiz olmuştur. 45 yılda zindanlardan ürkmedik yağlı urganlardan çekinmedik, hak yolunda çıkmadık doğru olmaktan ayrılmadık.  Kalbimizi iman ile doldurduk ama cebimizi para ile doldurmadık. Kurşunlar üzerimize yağdı ama durmadık. Bizler için başaramaz dediler, hayalci dediler yapamaz dediler faşist dediler kandan besleniyor dediler Fatiha  bilmiyor dediler, şehit istismarcısı dediler, kavgacı, hayvan, kafatasçı dediler.

İBLİSLERİN AĞZINDAN DUYULMUŞTUR

Bu sözler yıllardır mal mülk şan şöhret peşinde koşan iblislerin ağzından duyulmuştur. Bunlar ki camiye gidince el açan kiliseye gidince mum yakan iki yüzlü bedbahtlardır.

SONSUZ AŞKI ÇEKEMEDİLER

Başbakan ve ihanet lobisi bugünü değin tarihin bizi haklı çıkardığından bahsetmediler. 45 yıllık çizgimizden çıkmadığımızı itiraf edemediler.  Bizim Türk milletine duyduğumuz sonsuz aşkı çekemediler.

Biz 45 yılda nice zorluk gördük. Bugünküler bize vız gelecektir. Bugünküler bize ufak gelecektir. Malumunuz 45 yıl fani hayatta büyük bir senedir.  MHP'nin yöne hakka çevrili sözü millete bağlı olduğu için sürekli büyümüştür. Güç bela da olsa 45 yılı geride bıraktık. Bizim milletimiz dışında kimseden hicazet almamız mümkün değildir.  Kaynağımız Türk ve İslam değerleridir. Yükümüz ağır ancak bir o kadar da mübarektir.

Önümüzde Türk milleti ve MHP adına zorluklarla dolu bir dönem vardır. Karanlıkta taş atanlar sıklaşmıştır. Türkiye'nin siyasi atmosferi pamuk ipliğine bağlıdır.  30 Mart yaklaştıkça vahim olayların yoğunlaşacağı aşikardır. Başbakan  Erdoğan Türkiye'yi korku tüneline sokmuştur.  Türkiye cadı kazanına dönmüştür. Milletin saygınlığı ayağa düşmüştür, Dış politika da çatır çatır çökmüştür. Üç tarafımız denizlerle 4 tarafımız hasım devletlerle çevrelenmiştir.

YORUMLAR 4
  • Temiz Bey 10 yıl önce Şikayet Et
    MHPhü,kümete hayatta gelemez ama geldiğini düşünelim ???. güney doğuda kan oluk gibi akmaya başlayacak haberiniz ola !
    Cevapla
  • ismail yıldız 10 yıl önce Şikayet Et
    BAHÇELERDE MAYDANOZ, GEL BİZE BAZI BAZI.. Sen İSLAMI ÖNE ALMADIKÇA, ALLAH'ın YARATTIĞI BÜTÜN MİLLETLERİ EŞİT GÖRMEDİKÇE, bin oyum OLSA SANA BİR tanesini bile vermem. Veremem. Ben Müslümanım. İslam yaşatma dinidir. İslam bütün insanlar için özgürlük dinidir. Hiç bir millet başka bir milletten üstün değildir. Üstünlük ancak TAKVAdadır.
    Cevapla
  • Barbaros Gülcan 10 yıl önce Şikayet Et
    45 Yılda sürekli büyümüşmüdür?. Vallahamı diyosun :)))
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    Siz Siaysetcimisiniz!!.....Bir grup insanlar hizmet adına Ülkemizi ABD ,AB ve israile peşkeş çekiyor?.... ...Sizde Vatan Millet için mücadele eden Hükümete destek olacağınıza? arkadan vurmaya kalkıyorsunuz!?...bree Utanmıyormusunuz?..Ne yüzle Halkdan oy isteyeceksiniz!!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kurtuluş Savaşında hizmetleri tespit edilen 4 gaziye İstiklal Madalyası verilecek
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'