CHP'de bir istifa daha

CHP Sultangazi İlçe Örgütü'nden Genel Merkez'e büyük tepki

CHP'de bir istifa daha
CHP'de bir istifa daha
GİRİŞ 18.02.2014 12:43 GÜNCELLEME 18.02.2014 12:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

CHP Genel Merkezi geçen hafta yayımladığı, "Belediye Meclis Üyesi aday listesini İlçe Başkanları belirleyecek" genelgesine kendisi uymadı. Genel Merkezin yayımladığı genelgeye göre CHP Sultangazi İlçe Örgütü Belediye Meclis Üyesi aday listesini hazırladı. Hazırlanan liste Genel Merkezin onayına sunuldu. Ancak CHP Belediye Başkan adayı Ali Acar'da bir liste hazırlayarak Ankara'nın yolunu tuttu.

CHP İlçe Başkanı Ali Boztaş ve İlçe Yöneticileri Ankara'da listenin onaylanmasını beklerken, Genel Merkez kendi yayınladığı genelgeye uymayarak Ali Acar'ın listesini onayladı. Yaşanan bu gelişmeler üzerine CHP İlçe Başkanı Ali Boztaş ilçe başkanlığı görevinden istifa etti.

CHP Belediye Başkan adayı Ali Acar'ın listesinde Sait Çoşkunoğlu, İsmet Elmas, Metin Polat gibi isimlerin yanı sıra ilk 5'de ithal meclis üyesi adaylarının olduğu belirtiliyor

YORUMLAR 1
  • Haydar Kolcu 10 yıl önce Şikayet Et
    KORKARIM 30 MART'A CHP'DE AÇIK YER KALMAYACAK !. kepenk kapatmalar devam ediyor.baykalın ahı tuttu baykal olsaydı chp bu kadar ayağa düşmez bu oyunlarada gelmezdi.paralel bu yüzden baykalı ekibi ile tasviye edip kılıçtarı getirdi eğer bunuda göremiyorsanız size yuh olsun.?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!