Emrullah İşler: Vatan evlatları bu çeteyle mücadele etmeli

Başbakan yardımcısı Emrullah İşler Sudan'da Paralel Yapı'yla ilgili sert göndermelerde bulundu.

Emrullah İşler: Vatan evlatları bu çeteyle mücadele etmeli
Emrullah İşler: Vatan evlatları bu çeteyle mücadele etmeli
GİRİŞ 27.02.2014 10:28 GÜNCELLEME 27.02.2014 10:52
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Başbakan yardımcısı Emrullah İşler Sudan'da TİKA'nın açtığı hastane sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Paralel Yapı'nın Türkiye'deki neredeyse herkesi dinlediğini söyleyen İşler "Bu çeteyle mücadele etmemiz gerekir." dedi.

"Kendileri dışında herkesi dinlemişler. Sayın Başbkanımız İstiklal Mücadelesi dedi. Türkiye'nin bütünlüğüne karşı olan bir çeteyle karşı karşıyayız. Hanefi Avcı'nın dediği gibi herkesin bu çeteyle mücadele etmesi gerekir. Biliyorsunuz daha önce bir genel başkan kasetle gitti yeni genel başkan kasetle geldi.

MHP ve CHP'den güçlü itirazların gelmesi lazım. Ama yok. Muhalefet partisinin lideri her gün okyanus ötesine göndermelerde bulunuyordu şimdi sus pus oldular. Tüm vatan evlatlarının bu çeteyle mücadale etmesi lazım" dedi.

YORUMLAR 6
  • turkabi 10 yıl önce Şikayet Et
    ekrem kehribar. Sen ya paralelcsin ya da uyuyorsun. Paralelciysen bu sekilde meseleyi kucumsemene kimse inanmiyor. Uyuyorsan uyan ve gozlerini ac, cunku Memleketimizi, Memleketimizin dusmanlarindan koruma Mucadelesindeyiz. EVET AYNEN OYLE.
    Cevapla
  • turkabi 10 yıl önce Şikayet Et
    BAKANIM. ALLAHIN izniyle, omuz omuzayiz, biriz beraberiz. Cumhuriyet tarihi boyunca cektigimizi unutmadik, unutamayiz. Sizden ricamiz susmayin. Meydanlarda ve her yerde konusmaya devam edin. Konusmaya devam edinki, milletimiz duysun ve meseleyi tamamiyle anlasin. Cunku ancak o zaman meseleye sahip cikip destek olurlar. Dualarimiz her zaman sizinledir.
    Cevapla
  • oku yorum 10 yıl önce Şikayet Et
    ekrem kehribar. Allah sana izan versin... Bir insan, emanet verirken alnı secdeye gidenleri tercih etmişse ve o secde edenler, kendi vatanını, milletini hatta ümmeti birilerinin lafı ile satışa çıkarmışsa, burada suçlu olan nasıl oluyor da güvenen oluyor! Kabak tadı verdiniz artık! Müslüman böyle yorum yapmaz! yapamaz...
    Cevapla
  • ekrem kehribar 10 yıl önce Şikayet Et
    bu çeteyi. siz büyüttünüz.olay şimdi müslümanların başına patlıyor.korumalarınızı bile o görüşte olanları aldınız,evinize kadar böcek yerleştirdiler.şimdi suçluyorsunuz.Allahım ülkemizi iç kargaşadan koru,biz suriyeye,ıraka,mısıra,libyaya benzemeyiz.Bütün dünyanın gözü türkiyede.
    Cevapla
  • mehmet asil 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu Bir Darbe Girişimidir. Milletin seçilmiş meşru hükümetine darbe tezgahlayanlar elbette bunun hesabını vermeliler. Demokrasi çığırtkanlığı yapan sosyal demokratlar ve ulusalcılardan eleştiri anlamında hiç ses çıkmıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır