Erdoğan: Ey hoca bu ülkeyi karıştırma!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yerel seçim mitingleri kapsamında bugün Burdur'da konuştu. Montaj kasetler ve yaşananlar ilgili sert açıklamalar yapan Erdoğan, "Ey hoca bu ülkeyi karıştırma. Ulusal güvenliğimizi tehdit etme" dedi.

GİRİŞ 27.02.2014 13:24 GÜNCELLEME 27.02.2014 17:35
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

İşte Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

-Rabbim kardeşliğimizi inşallah daim eylesin.

-Eski Türkiye demek yeniden koalisyon dönemleri demektir, yeniden kriz demektir, kaos demektir, yeniden gerilim, bunalım demektir. Eski Türkiye demek yolsuzluk, yoksulluk demektir, yeniden yasaklara dönüş demektir. Eski Türkiye demek, içine kapanmış, iddiaları olmayan, hedefleri olmayan, projeleri olmayan dünyada esamesi okunmayan bir Türkiye demektir.

PARALEL VİRÜS

-Bizi bölmek parçalamak isteyenler var. Paralel yapı virüsü bizim birliğimizi bölmek için ortaya çıktı ama başarılı olamayacaklar.

BUNLAR MONTAJCI

-Bunlar montajcı, montajcı. Yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış ama bunlarınki yanmadı. Aldı bir sabah rüzgarı aldı götürdü ve mum söndü.

12 UÇAK MÜCEVARAT KAÇIRILDI

-Ankara'daki bütün hükümet erkanı ve Demokrat Parti başkanlarının beraberlerinde 12 uçak dolusu altın mücevaratı ve parayı yurt dışına kaçırmaktayken yakalandıkları" iddiasının yer aldığı tebliğini göstererek, "Bu ülke hangi badirelerden geçti, bu CHP bu ülkede nemenem işler çevirdi. Hep bunların arkasından, hep bunlardan istifade ederek Türkiye'de iktidar olmaya çalıştı.

İşte Erdoğan'ın gösterdiği o belge;

TÜRKİYE CHP'Yİ HİÇBİR ZAMAN İKTİDAR YAPMADI

-Bu CHP Türkiye'de ne menem işler çevirdi. Hep bunlardan yararlanarak Türkiye'de iktidar olmaya çalıştı. Halk bu partiyi hiçbir zaman iktidar yapmadı. Burdur'un yerel yönetimini bunlara emanet edecek misiniz? (Hayır sesleri yükseliyor)  O nedenle çok çalışacağız. Gümbür gümbür çalışacağız.

BUCAK'IN SAHLEBİ

-Bucak'a gelirsem. Uşak'ı ne yapacağız. Uşak'ta mitingimiz var. Ama Bucak hep gönlümde. Ben Bucak'ın sahlebiyle besleniyorum. Dünyanın her yerinden gelen misafirlerime Bucak sahlebi ikram ediyorum.

TÜRKİYE'YE AĞIR BEDELLER ÖDETMEK İSTİYORLAR

-Menderes'e hangi itiraflar atıldıysa bugün bize de aynısı ses kayıtları ve montajla yapılmak isteniyor. Türkiye'ye bir kez daha ağır bedel ödettirmek istiyorlar.

-CHP istese de istemese de Yavuz Sultan Selim Köprüsü yapılacak. CHP'nin İstanbul adayı İstanbul'un silüetini bozuyorlar diyor. Sorsanız ona silüet nedir diye bilmez. Takım elbise zanneder. Bunlarda iftira var, yalan var. Montajlarla rant sağlamaya çalışıyorlar.

CHP'NİN HOCASI KASET TUTUŞTURDU

-Bunların hakkında da mahkeme açılacak. Biraz sabredin. Okyanus ötesinden CHP'nin Hocası, bu Genel Müdür'ün eline bir montaj ses kaydı verdi. Önceki rezaletlerden ders almayan Genel Müdür, şimdi de eline tutuşturulan bu montajla işi idare etmeye çalışıyor. Çünkü bu senaryoda Hocası ona bu görevi verdi.

EY HOCA BU ÜLKEYİ KARIŞTIRMA

-Ey hoca, eğer bir yanlışın yoksa Pensilvanya'da durma. Senin vatanın Türkiye ise buyur Türkiye'ye, vatanına gel. Siyaset de yapacaksan çık meydanlarda siyaset yap ama bu ülkeyi karıştırma, huzurunu bozma. Ulusal güvenliğimizi tehdide yönelik birçok provakatif eylemelerin içinde bulunma.

TÜRKİYE'NİN BAĞIMSIZLIĞI'NA SALDIRIDIR

-Ulusal güvenliğimizi tehdit etme. Bu iş artık istiklal mücadelesidir. Çok ciddi saldırılarla karşı karşıyayız. Bu saldırı benim şahsıma yönelik bir saldırı değildir. Benim aileme, ardaşlarıma ve hükümete değil. Türkiye'nin bağımsızlığına yapılan bir saldırıdır.

HANGİ ÜLKE ADINA DİNLEMELERİ YAPTIN?

-Savcıya soruyorum, sen hangi ülke adına bu dinlemeleri yaptın Polise de soruyorum, tabii polis derken tüm polisleri değil bu işi yapanları kastediyorum, o dinlemeleri, ey polis sen hangi ülke adına yaptın Benim ülkemin, Türkiye Cumhuriyeti'nin en mahrem bilgileri başka ülkelerin adına çalışan casuslar tarafından dinleniyor, servis ediliyor ve bu ülkenin savcısı, hakimi hala buna kayıtsız kalıyor.

MHP'YE BÜYÜK MESAJ

-MHP bu kirli komplonun aracı olmamalı. MHP Türkiye'nin istiklaline yönelik bu alçakça girişimde paydaş olmamalıdır. Türkiye'nin Enerji Bakanı, MİT Müsteşarı, İçişleri Bakanı, Genelkurmay Başkanı, Kuvvet Komutanları hatta Başbakanı, Cumhurbaşkanı dinleniyorsa hiçbir siyasi parti susamaz. Özellikle MHP susamaz. Bu ihanete karşı sessiz kalamaz.

MAVİ MARMARA ŞEHİTLERİNİ NEDEN DİLEDİNİZ?

-Üç yıldan fazla bir süre, Selam Örgütü adı altında Mavi Marmara şehitlerinin ailelerinin telefonları da dinleniyor. Şu alçaklığa, ihanete bakar mısınız Bunu niye dinlerler, soruyorum niye dinlerler Sizden bunları dinlemenizi, takip etmenizi kim istedi Ne adına dinlediniz Neye hizmet etmek için dinlediniz?

HİZMET İÇİNDEKİ KARDEŞLERİME SESLENİYORUM

-Hizmet içindeki kardeşlerime sesleniyorum. Bu paralel yapı büyük bir ihanetin içine girmiştir. Bu örgüt uluslararası ajanlar için çalışmış. Ortada büyük casusluklar faaliyetleri var. Bu korkunç girişimi görmelerini istiyorum. 

YOĞUN BAKIMDA İDDİALARINA YANIT

-Yoğun bakımda buraya geldim. Dün MGK'dan sonra yoğun bakıma soktular beni. Çıktım. Geldim. Ya öldürecekler ya kaldıracaklar kendileren göre. Allah'ın verdiği canı kimse Allah'tan başka alamaz. 

BU YAPININ DERSHANELERİNİ OKULLARINI BIRAKIN

-Bu paralel yapının bir gazetesi var. Zorla dayatılarak satılan abone yapılan bir gazete. Dershaneye yazılıyorsan zorunlu gazete geliyor. Bırakın bunların dershanelerini, bırakın bunların okullarını falan. 'Bize devletin okulları yeter' deyin, biz burada size her türlü hizmeti vereceğiz.

30 MART ESMALAR'IN ZAFERİ OLACAK İNŞALLAH

-Sizin bu idrakiniz, bu şuurunuz, Allah'ın izniyle 30 Mart'ı Esmaların zaferi olarak bize getirecek. Hiç endişeniz olmasın, Esmaların zaferi, onların ruhu bizim aramızda evelallah. 

30 MART DÖNÜM NOKTASI

-Bütün hanım kardeşlerimi sesleniyorum. Kaldı 1 ay. çok çalışacağız. Gümbür gümbür sandıklardan çıkacağız. Beyler sizlerin de çok çalışmasını istiyoruz. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 43
  • Hüseyin Erdebil 10 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek Hizmet Erleri Başbakanı Anladıkalarını Düşünüyorum!. Yıllarca hizmetin içinde olup da, gönülden çalışan kardeşlerimiz Başbakanımızı çok iyi bir şekilde anlıyorlardır! Onlar hakkında Hüsn-i zan beslemeye devam ediyoruz. Ama burada yapılan hainlik bir başkadır. Birde bazıları diyor ki; sizin kadrolarınız mı vardı? Evet kadroların hası vardı da, maalesef Başbakanımız o yapı içindekilere daha fazla yer ayırdı. 28 Şubat sürecinde yara alanlar da siyasetten maalesef soğumuşlardı. Burada bundan böyle, paralel, dikey herneyse ucu nerede olursa olsun! Kendilerini çok kuvvetli zannedenler, son iki dönemdir, istediği kadar aday koyamayınca menfaatleri gidince dertleri değişti. güç ellerinden gitmeye başladılar.
    Cevapla
  • şamil kartal 10 yıl önce Şikayet Et
    SANKİ BELGE GELSE İNANACAN. BOŞ KONUŞMA HER YERDE MONTAJ VE DÜBLAJ OLDUĞUNU BELİRTEN RAPORLAR VAR KONUŞMA SAATLERİNDE KONYADA OLDUĞU CANLI YAYINDA OLDUĞU İSPATLANDI SEN NEYİN TERANESİNİ OKUYORSUN.. takmış kafaya bi kaset. arkadaş hırsız olan birisi imf ye borcumuzu ödermi merkez bankasının rezermi artarmı 22 bankayı batıranların parasını ödermi ordu kendi tüfeğini tankını zırhlı aracını helikopterini insansız hava aracını yaparmı diğer hizmetleri saymayacam. tutturmuş kasetmiş ....................
    Cevapla
  • ali kavak 10 yıl önce Şikayet Et
    ali öğretmen. bugüne kadar içinde bulunmadığım ve sadece üniversitede ki kız kardeşlerimize barınma ve onları koruması dışında hiçbirşeylerini desteklemediğim bir oluşumdu bunlar. bu olaylardan sonra hala onları savunan ve dini duyguları istismar edilen şuursuz ne kadar arkadaşım varsa hepsinden uzak durdum sayın başbakanımız da bu kan emicilere güvenmişti en büyük hatası bu oldu ancak görüyorum ki bunların damarına basınca ne allah kaldı ne kitap olan ülkemize ve istikrarımıza oluyor.Ama bunları kim düşünür yaralı ve ininden çıkmış her yere her şeye saldıran bir oluşum var şimdi.Yüce rabbim bizleri ve ülkemizi bu gözü dönmüşlerden korusun ve başbakanımızı başımızdan eksik etmesin varım yoğum ülkeme feda olsun ...
    Cevapla
  • duraklı sofi 10 yıl önce Şikayet Et
    İspat. Sayın Başbakan bu millet senden 1958 yılında Menderese yapılanların belgesini beklemiyor.O ses kaydıyla ilgili somut belgeler bekliyor.Mesela O güne ait Telefon görüşme bilgileri.Konuşma kaydının montaj olup olmadığına dair yetkilere ait belgeler.Yani bu millet senden şu durumu aydınlatacak somut bir delil bekliyor.Bu millet sana güvenip yüzde 50 oy vermişse gerçekleri öğrenmeyide hakkediyor.Senden geçmişle ilgili belgeler muhalefetle ilgili söylemler her zaman ki gibi güzel hitabetinizle nutuklar beklemiyor.Bu milletin sana niye inandığını ispatlaman gerekiyor bu boş nutukla olmaz...
    Cevapla
  • şamil kartal 10 yıl önce Şikayet Et
    ESKİDEN BU HOCA DENİLENİN İÇLERİNDE OLDUĞUM İÇİN UTANIYORUM. ey kardeşim bu hoca denilenin yaptıklarından sonra ondan ayrılın ülkemizi bu garabet işlerle uğraştıralanlara pirim vermeyim o zaman sizi bu millet de başbakan da hatırlar. ama artık bizler için hoca denilen şahıs bitmiştir. başbakan sonuna kadar haklı çıktı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak