Erdoğan: Kılıçdaroğlu ortağı Pensilvanya'yı şikayet etti

Başbakan Erdoğan, Bingöl mitinginde partililere seslendi. Erdoğan, konuşmasını yoğun bir kalabalık önünde gerçekleştirdi.

GİRİŞ 11.03.2014 16:23 GÜNCELLEME 12.03.2014 09:54
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Başbakan Erdoğan Bingöl'de vatandaşlarla biraraya geldi. Başbakan CHP, MHP ve Paralel örgüte yüklendi. Erdoğan " Bugün bu ortak olan 3 kafadar geçmiş zamanında kanlı bıçaklıydı. Maksat AK Parti hükümetini düşürmek olunca hemen biraraya geldiler" dedi.

İşte Başbakan Erdoğan'ın Bingöl konuşması:

Ahde vefanız için size teşekkür ediyorum. Bugün Bingöl her zamanki gibi bambaşka. Sizin sevginizde coşku var coşku. Siz bu kardeşinizi her zaman bağrınıza bastınız ama bugün bir başka. Rabbim muhabbetinizi daim etsin.

"MİLLET ENAYİ Mİ İCRAATA BAKAR"

Dün gece şehit olan polis kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. 3 şehidimizin mekanı cennet olsun inşallah.

Bu millet enayi mi? Laf üretene değil icraata bakar. Bingöl icraate, barajalara, duble yollara bakar. En önemlisi çözüm sürecine bakar. Biri çıkıyor kürt milliyetçiliği yapıyor. Ben kürdü kürt olduğu için sevmiyorum. Beni yaradan Allah olduğu için sizleri seviyorum. Biz bu millete hizmetkar olmaya geldik.

Yola çıkarken ne dedik?

1- Tek millet

2- Tek Bayrak

3- Tek Vatan

4- Tek Devlet

Biz Türkiye Cumhuriyet'i devletinden başka devlet kabul etmiyoruz. Ne paralel yapı ne paralel devlet. 30 yıl bu topraklarda hep acı vardı. Bingöl bu kana kana şahittir. Türkiye'nin enerjisini, kaynağını kaybettik.

"MİLLİ İRADENİN ÇALINMASINA İZİN VERMEDİNİZ"

Biz bu acıyı durduracağız, Türkiye'yi 81 ilini ayağa kaldıracağız dedik. Bu baldıran zehirinden içeceğiz dedik. Terör nedeniyle gençlerimiz dağlarda ölmüyor. Annelerin babaların yüreklerine ateş düşmüyor.

Güvenlik güçlerimiz şehit olmuyor. Bu süreci daha da büyüteceğiz. Asla boynumuzu bükmeyeceğiz. Türkiye'ye yapılan tuzağa izin vermedik. Yolsuzluk adı altında milli iradenin çalınmasına izin vermediniz.

"PENSİLVANYA'DAKİ MALUM ZAT SAİD NURSİ'Yİ ANLAMAMIŞ"

Pensilvanya'da malum bir zat var. Güya Said nursi'nin izinde ama alakası yok. Bu zat Said Nursi'yle bir kez karşılaşmış değil. Said Nursi asla pes etmemiş, zulümlerden geri adım atmamış. Sadece Said Nursi değil tarihimizde hiçbir alim holding patronu olmadı.

Hiçbir alim ananaslarla uğraşmadı, haraç toplamadı. Mahreme girer mi? Bu işleri yapanları senin uyarman gerekli sen nasıl alimsin?

"BİZ BU KEFENİ GİYDİK YOLA ÇIKTIK"

Bu Pensilvanya bize beddua etti biliyorsunuz bundan 5 ay önce ne diyor biliyor musunuz? Bunun tam tersi. Üç kafadarlar var ya bunlar. CHP'ninki sabah akşam değişiyor. Bununki 6 ay sonra değişiyor.

Biz bu yolda kefeni giydik beraber yola çıktık.

Yaklaşık 10 yıldan beri ABD'de yaşayan laiklik karşıtı çevrelerin odağı olan malum zatın Nil Basım Yayın Ltd'de redaktör olarak görev yapıyor.

2005'TE KEMAL KILIÇDAROĞLU MALUM ZATI ŞİKAYET ETTİ

9 Mart 2005 TBMM'ye sunulmuş. Malum okulların laiklik karşıtı olduğu söylenmiş. Malum zat yasadışı örgüt kurup laik devleti yıkmak istiyor. Bunu mahkemeye taşıyan kim? CHP Denizli milletvekili Celal Kazdal. Altında 69 imza var. İstanbul mileltvekili Kemal Kılıçdaroğlu.

CHP'NİN GENEL MÜDÜRÜ RİSALELERDEN HESAP SORMUŞ

İstanbul Fatih B.Evler'de Risale okutulmakta mıdır? Bu kitap neyi amaçlamaktadır? İmza: Kemal Kılıçdaroğlu

Risaleyi bilmeyecek kadar bu işin de uzağındadır bu adam. Bunlar çark belgeleri. Bunlar samimiyetsizliğin bedeli. Bunlar AK Parti'yi aşağı indirmenin planları.

"CHP DEMEK ZULÜM DEMEK"

Ben gerçi Bingöl'de CHP'yi boşuna anlatıyorum. CHP demek camilerin ahıra çevrilmesi demektir. CHP demek Said Nursi'nin ölüsüne dirisine zulüm demektir. CHP demek Türkçe ezan demektir.

Pensilvanya'daki zata bağlanmış kişilere sesleniyorum. Siz ebedi bir dava için fani birinin peşine nasıl takılırsınız? 30 Mart gecesi sandıkları tam patlatacağız.

"40 ÇÜRÜK YUMURTA BİR SAĞLAM ETMEZ"

MHP'de bunların yanında. Bitlis'te karar almışlar. MHP, CHP, BBP, DSP ve DP toplam oyları yüzde 7.

40 çürük yumurtadan bir sağlam yumurta olmaz. MHP düne kadar yavru muhalefetti şimdi yavru telekulak oldu. Milli güvenlliğimize saldırı oluyor bunlar 3 maymunu oynuyor.

Bingöl AK Parti'den başka bir partiye oy vermeyecek. Büyük Türkiye'ye sahip çıkacak. Hükümetimiz döneminde önemli hizmetler sunduk. Çok kısa bir sürede doğalgaz'ı getireceğiz.

Bingöl'de meydana gelen depremde 2432 konut inşaa ettik. Adeta yeni bir Bingöl inşaa ettik. Düzce depreminde ne yaptılar biliyorsunuz? DSP, MHP, Anap hiçbir şey yapamadılar ve kaçıp gittiler.

"12 YILDA 5 KATRİLYON YATIRIM"

Sonra biz inşaa ettik. Kardeşlerim biz dertliyiz. Size sevdalıyız. Bingöl'ün simgesi olan Çapakçur vadisini hizmete sunacağız. Tapu sorununu çözdük. Tapularınız hayırlı olsun. 12 yılda Bingöl'e 5 katrilyonluk yatırım yaptık.

Bingöl Üniversitesi'ni kim kurdu? 7 bin öğrenci var. Bu hem göçü engelliyor hem de ekonomiye can veriyor.

Bu ülkede yolsuzluk var diyen Kılıçdaroğlu, Bahçeli, BDP? Şimdi soruyorum bunlara, yolsuzluğu olan bir ülkede milli geliri 230 milyar dolardan 820 milyar dolara nasıl çıkaracağız?

Türkiye'de 100 liranın 73 lirası borçtu. Şimdi 35 lirası borç. Nerden nereye geldik? IMF'e kim borçlandı? Yavru CHP -DSP, MHP ve ANAP. Biz ödedik şimdi biz borç veriyoruz.

Merkez Bankası'nda 27 milyar dolar vardı. Şimdi 130 milyar dolar. Çiftçi kardeşim Ziraat Bankası'ndan yüzde 60'la faiz alıyordu. şimdi yüzde 5. Daha iyi oalcağız.

Kitapları ücretsiz alıyor muyuz?

Bu CHP'nin genel müdürü SSK müdürüyken biz çok çektik. Bunun zamanında ilaç yoktu. Eziyet çektiriyordu millete eziyet.

Bunlara 3 koyun verin yönetemez. Bu Bingöl'de bu BDP'nin sandık dersi alması gerekiyor. İnşallah bunu benim Bingöllü kardeşlerim başaracak.

Bu Rahşan affı olmazsa bu içerideydi. Onun için Rahşan'ı her zaman yanında taşıyor.

Bingöl'e 2002 yılına kadar Bingöl'e 5 km yol yapılmış. Biz 10 yılda 127 km yol yapılmış. Ayrıca 1788 asfalt yol yaptık. Türkiye genelinde 10 yılda 122 adet tünel yaptık. Bingöl'ün hasreti çektiği Gülbahar Barajı'nı biz yaptık.

Tarım ve Hayvancılık için yaptığımız işler ortada. Bingöl'ün su sorunun halettik. Merkez sanayi bölgesini tamamladık. Bingöl hep yanımızda oldu 30 Mart'ta da yanımızda olacak.

Belediye başkanlığında bir nöbet değişimi yaptık. Yücel Barakizi'yi sizlere emanet ediyorum. 30 Mart'ta çıkacak sonucun tüm bölgeye örnek olmasını istiyorum. Şehir, demokrasi, insan diyorum.  Hepinizi Allah'a emanet ediyorum" dedi.

YORUMLAR 9
  • mehmet coşkun 10 yıl önce Şikayet Et
    sen . daha basılmamış kitaplardan hesap sordun gazetecileri içeri attın geçmişe gitmeye gerek yok....
    Cevapla
  • yusuf kenan 10 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet akif - Çelişki yok ilişki var.... Bir topluluğun millet ulus olarak adlandırılabilmesi için: 1. Toplulukta ortak bir dilin konuşulması, 2. Topluluğun tarihsel geçmişe sahip olması, 3. Şimdi bir arada yaşayan bu topluluğun, gelecek için de bir arada yaşama inancında olması, 4. Topluluktaki bireylerin birlik ve beraberlik içinde, ortak duyguları paylaşması, 5. Toplulukta kültürel ortaklık bulunması gereklidir.
    Cevapla
  • mert mert 10 yıl önce Şikayet Et
    Haydar yILMAZ. sizin gibi saskinlara ancak yuhhh denir. bir ölüden bile medet umacak kadar burda YAYGARA ve duygu sömürüsü yapiyorsunuz. bu kadarmi zavallisiniz ? haberle hic alakasi olmayan bir kösede bile istismar edecek kadar zavallisiniz. kaoscular sizi. hadi baska kapiya !!
    Cevapla
  • mehmet akif 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne yaman celiski arkadas.... Biz imparatorluk devletiyiz neden tek millet olacakmisim. Turkum her zaman gurur duydum ama bu devlet 72 millet. Biz 72 milleti bir arada tuttugumuz olcude buyuguz.
    Cevapla
  • Fikri güler 10 yıl önce Şikayet Et
    KİME HİZMET ETİRİLİYORUSNUZ UYANIN ..... EY CEMAATİN FEDAKAR TABANI ŞUNDAN EMİNİM Kİ SİZLER TERTEMİZ NİYETLERLE ÇALIŞIYORSUNUZ BENDE ELİMDEN GELDİĞİ KADAR DESTEK OLMAYA ÇALIŞMIŞTIM AMA GELİNEN NOKTADA HİZMETT DİYE DİYE KİME HİZMET ETTİRİLİYOR UYANMANIN ZAMANI GELMEDİ Mİ KADEŞLER SİZİN AKLINIZA NASIL UYAR CHP DENEN bir zhniyete hizmet etmek ve bunun hesabı verilebilir mi ??? yanlış adımlar atmadan bu YANLIŞTAN DÖNMENİZİ DİLERİM....SELAMALR SEVGİLER.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Avrupa'da kim ne kadar kazandı? İşte rakamlar
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!