Kayseri'yi Dünya Ligi'ne sokacak proje!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'ye prestij kazandıracak ve değer katacak projeleri tanıttı!

Kayseri'yi Dünya Ligi'ne sokacak proje!
Kayseri'yi Dünya Ligi'ne sokacak proje!
GİRİŞ 11.03.2014 20:20 GÜNCELLEME 12.03.2014 14:45
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Belediyecilikte Türkiye'nin öncü şehirlerden Kayseri, çığır açacak yepyeni dev projelerle yeni döneme girmeye hazırlanıyor.

Son yerel seçimde rekor oyla yeniden Belediye Başkanı seçilen Mehmet Özhaseki, bı projeleriyle yine adından çok sık söz ettireceğe benziyor. Başkan Mehmet Özhaseki'nin yeni hedefinde Dünya Ligi'ne girmek var.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'ye prestij kazandıracak ve değer katacak projelerinden Hava İkmal Şehir Parkı projesini bir basın toplantısıyla anlattı. Bu projenin Kayseri'yi dünya ligine sokacağını belirten Başkan Özhaseki, projeyi iki yılda bitirmeyi planladıklarını kaydetti.  

Başkan Özhaseki, dönüşüm projelerinde amaçlarının eskileri yıkıp yenileri yapmak değil, Kayseri'ye prestij kazandıracak projeleri hayata geçirmek olduğunu belirtti.

İşte dev projelerden bazıları;

150 m'lik Seyir Kulesi ve Hava İkmal Park Projesi




Sahabiye Kentsel Dönüşüm "Gökdelenler Bölgesi" Finans ve Ticaret Merkezi




Eski Sanayi Bölgesi Dönüşüm Projesi (Şehr-i Derya)






KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 11
  • Mahmut ALTUN 10 yıl önce Şikayet Et
    Aman dikkat... Bir çok bölge alt geçitler dahil ağur yağdığında küçük göller oluşuyor zaten, başkanın bu heyecanını yollarda sokak aralarında oluşan göller ile tatmin ettiğini düşünüyorduk, hedefi biraz daha büyüttü galiba, her seçim dönemi bu prjoler çıkar ve seçim bittikten sonra rafa kaldırılır.. Üst ypaılardan önce alt yapıyı halletmeleri lazım, yay isen yol kenalarında biriken sulardan ıslanıyorsun, şoför ise arabana binemiyorsun etrafında oluşan sudan çamurdan.. Kimse kimseyi kandırmasın belediyelerin profesyonelliği, yağmurda karda kışta belli olur...
    Cevapla
  • cafer mutlu 10 yıl önce Şikayet Et
    FATIH PEKSIN. Kayseri de kim diyo ot buyumedigini.Topragi Karadeniz yoresi gibi degil isede agaclandirilmaya elverisis de degil.Gecmisin bilincsiz sehirlenme mirasi Kayseri icin de gecerli.Bu saatden sonra yesil alan olusturmak kolay degil evet.
    Cevapla
  • FATİH PEKŞİN 10 yıl önce Şikayet Et
    Bülent1980. Sen belliki kayseriyi hiç görmemissin.. Kayseride yeşil alan olusturmak su projelerden daha zor..
    Cevapla
  • codemore2 10 yıl önce Şikayet Et
    bülent kör müsün?. renk körüsün heralde ben baya yeşillik gördüm projede.ne bekliyordun kayserinin ortasında bir amazon ormanı mı?sırf eleştiri ya faso fisosunuz.proje harika.olmuş.kayseri zaten güzeldi artık ünya çapında adını duyurur inşaAllah
    Cevapla
  • cafer mutlu 10 yıl önce Şikayet Et
    kimler oturacak buralarda ?. Kayseride yesil alan park cigerlerin bayram edecek yerleri VAR diyenleri yalan degilsede parklar , cocuklar icin oyun alani EKSIK.Ya sehrin kenarinda ya baska baska mahalelerde .Ev fiatlarini sisirtmeden yuksek tutmak istiyosan cevreye az degil COK onem vermen gerek.Yuksek bina yapmayinan binanin konumu ve cevresi genelde dusuk kalite oluyor.Ozhaseki projesi bunlara onem veriyor gozukuyo isede bu sadece sehrin kucuk kisimi icin gecerli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şaban Sevinç: Atatürk'e rahmetli demeyin
Filistin, Arap Birliği'ne olağanüstü toplantı çağrısı yaptı