Metiner: Bu örgütün yatacak yeri yok!

Katıldığı canlı yayında söylediği sözleri çarpıtılarak haber yapılan AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner paralel yapıya ateş püskürdü.

Metiner: Bu örgütün yatacak yeri yok!
Metiner: Bu örgütün yatacak yeri yok!
GİRİŞ 27.03.2014 17:00 GÜNCELLEME 27.03.2014 17:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Gündeme ilişkin tartışmaların yaşandığı Ahmet Hakan'ın CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında, MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan'ın açıklamasına cevap veren AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner'in sözleri çarpıtıldı.

Canlı yayında MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan'ın "Cümle alem sizin yolsuzluğunu biliyor" şeklindeki sözlerine cevap veren AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, 'Madem cümle alem bizim yolsuzluğumu biliyor. Neden endişeleniyorsunuz? Neden sandıktan korkuyorsunuz? Millet bunu biliyorsa 30 Mart'ta gereken cevabı verir' dedi. 

METİNER'İN SÖZLERİ ÇARPITILDI

MHP'li Sinan Oğan'a cevap veren Metiner'in sözleri çarpıtıldı ve "Dünya alem yolsuzluk yaptığımızı biliyor. Sandıktan korkmaya gerek yok" dediği yazıldı. Böylece Metiner'in yolsuzluğu kabul ettiği algısı verilmeye çalışıldı.

Haber 7'ye konuşan Metiner, meydan okudu...

BU MONTAJCI ÖRGÜTÜN YATACAK YERİ YOK

Haber ile ilgili sert sözlerde bulunan AK Partili Mehmet Metiner, "Sizin insanlık ve müslümanlık vadisinde yeriniz yok. Sizin yatacak yeriniz yok. İşiniz gücünüz montaj, kumpas, dedikodu, iftira. Bunları yaparak hala nasıl müslümanlık taslıyorsunuz size şaşırıyorum. Bu kadar ahlaksızcı bir yayın anlayışı olamaz. Benimle bir alıp veremedikleri varsa hodri meydan. Ben Pensilvanya şeyhine de meydan okuyorum. Paralel yapıya da meydan okuyorum. Demek ki bütün paralel medyanın haber anlayışı bu. Bu durumu ahlaksızlık ve namertlik örneği olarak görüyorum. İşleri güçleri yalan. Bunları Allah'a havale ediyorum" diye konuştu. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • burak sezgin 10 yıl önce Şikayet Et
    yok yok.. var.... imralı...çarpı bilmem kaç kere ağırlaştırılmış müebbet...
    Cevapla
  • ALİ ÜNLÜER 10 yıl önce Şikayet Et
    olmadığı iiçin. ne çamur atarsam ne hainlik yaparsam kardır diyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız