Hakan Şükür'e cenazede büyük şok!

Birçok ünlü futbolcunun yetişmesinde emeği olan ve dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden teknik direktör Ekrem Karaberber'in cenazesinde eski milli futbolcu bağımsız milletvekili Hakan Şükür protestoyla karşılaştı.

GİRİŞ 02.04.2014 16:24 GÜNCELLEME 03.04.2014 06:50
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Türk futboluna uzun yıllar hizmet edip başta Oğuz Çetin, Aykut Kocaman, Turan Sofoğlu, Engin İpekoğlu ve Hakan Şükür olmak üzere birçok ünlü futbolcu yetiştiren Ekrem Karaberber, önceki gün mide kanaması geçirerek kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 87 yaşındaki Karaberber, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Karaberber için Yeni Cami'de öğle namazını müteakiben cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye, Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ile yetiştirdiği futbolcular Aykut Kocaman, Hakan Şükür, Turan Sofoğlu, spor ve siyaset camiasından çok sayıda tanınmış isim katıldı.

"İHANET ETTİN"

İl Müftüsü İlyas Serenli tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Ekrem Karaberber'in cenazesi, 2010 yılında Kardemir Karabükspor'u çalıştırırlarken vefat eden oğlu Esat Karaberber'in Emir Sultan Mezarlığındaki kabrinin yanına defnedildi.

"KİMİN İHANET ETTİĞİNİ GÖRÜRSÜNÜZ"

Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, cami çıkışında bir vatandaşın protestosuyla karşılaştı. Vatandaş Hakan Şükür'e, "Başbakanımız ve ülkeye ihanet ettin" diye bağırdı. Bunun üzerine Hakan Şükür de, "Gerçekleri bilseniz, kimin ihanet ettiğini görürsünüz" diye cevap verdi.

Karaberber'in yetiştirdiği ünlü futbolcular Bülent Uygun, Rahim Zafer, Recep Çetin ve Tuncay Şanlı da çelenk gönderdi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 49
  • Karlı Zigana Dağları 10 yıl önce Şikayet Et
    Hakan Şükür . Yanıldığını ve yanlış tarafta durduğunu anladı mı acaba! Bu Ülkenin bir Vatandaşı olarak, bunu çok merak ediyorum. Umarım Anlamıştır. Bilhassa Devlet Sorumluluğu taşıyan kişiler, çok bağımsız ve tarafsız kaynaklardan gelen bilgiler doğrultusunda kararlar vermeli.
    Cevapla
  • Timur Candan 10 yıl önce Şikayet Et
    Cenaze de bile siyaset.... Asirlarca islamin bayraktarligini yapan bir millete ne oldu da cenaze de bile siyaset yapabilecek kadar kuculduk...
    Cevapla
  • enes ses 10 yıl önce Şikayet Et
    enes. Helal olsun sana yigit adamsin.Rabbim elbet gosterec kim iyi kim kotu el Gorelim mevlam neyler neylerse guzel eyler
    Cevapla
  • Seyfi Karatas 10 yıl önce Şikayet Et
    Gaflet ve Dalalet. Önceden müslüman oldugun icin sempati duyardim. Ama nasıl bir gaflet ve Dalalet icerisinde oldugunu görünce Allah seni islah etsin diyorum. Unutmaki Devlet baskanı Hz.Osman ı sehit edenlerde islam icin yaptıklarını iddia ettiler.
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. ihanet eden asla ihanet ettini kabul ettiremesiniz taki ihanet varlık sebebini ortadan kalkmadıgı sürece.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan öncülük etti! Türk siyasetinde yeni bir sayfa açıldı
Cezayı vatandaş kesecek! Erdoğan da talimatı verdi, Meclis'e geliyor