CHP'li Savcı Sayan: Oyum Erdoğan'a

CHP eski MYK üyesi Savcı Sayan Köşk seçimlerinde oyunu Erdoğan'a vereceğini, kapı kapı dolaşıp Erdoğan'a oy isteyeceğini açıkladı.

CHP'li Savcı Sayan: Oyum Erdoğan'a
CHP'li Savcı Sayan: Oyum Erdoğan'a
GİRİŞ 10.07.2014 16:29 GÜNCELLEME 10.07.2014 16:29
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

A Haber canlı yayınında Banu El'in Köşk seçimiyle ilgili sorularını yanıtlayan Savcı Sayan çarpıcı açıklamalar yaptı:

"Ben bir Cumhuriyet Halk Partili olarak oyumu Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim. Ve dolayısıyla kasaba kasaba, köy köy dolaşıp oy da toplamaya çalışacağım." 

Eğer Deniz Baykal ya da Türkiye'nin içinden, gerçekten bir Anadolu insanı ve mücadele edebilecek bir aday olsaydı Erdoğan'ın aleyhine çalışacaktım ve muhalefetin ayağa kalkması için mücadele edecektim. 

Ama ben bugün İngiliz oyununu görüyorum. Yine bugün Suriye'nin, Ortadoğu'nun durumunu
görüyorum. Bu yüzden bu Ortadoğu ateşi içinde Ekmeleddin Bey gibi pasif, uluslararası anlamda da Türkiye'yi gerçekten şaha kaldırabilecek bir yapıya sahip olmayan biri olduğuna inananlardanım. 

Dolayısıyla 2 aday arasında tercih yapmak zorunda kalacağım ve o 2 kişiden biri sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Oyumu ona kullanacağım. Ben AK Parti'ye oy vermiyorum. Ülkenin geleceği, birliği beraberliği Erdoğan'a oy vereceğim.

KAYNAK: AHABER
YORUMLAR 10
  • YILMAZ BABUTCU 9 yıl önce Şikayet Et
    ..tebrikler. ..gerçekleri görmek kurulan tezgahı fark etmek çok önemli,adam açık bir şekilde bir chp li olarak neden BAŞBAKAN a oy vereceğini anlatmış tebrikler gerçekten chp de senin kalitende kaç adam var bilmiyorum
    Cevapla
  • saliha akkoç 9 yıl önce Şikayet Et
    BRAVVO. işte sağduyu sahibi bir örnek chp li. bravvo size ve sizin gibi düşünenlere...
    Cevapla
  • Selim Can 9 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın Sayan. Mert, özü, sözü doğru bir CHPli...
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    valla oy verdiğin için değil, dürüst ve sözünün eri olduğun için seni tebrik ediyorum . keşke CHPli vekiller senin gibği dürüst olsalar !
    Cevapla
  • halil soba 9 yıl önce Şikayet Et
    İŞTE GERÇEK CHP Lİ SAVCI SAYAN.. CHP nin geçmişini bilen,kanında zerre kadar chp geni taşıyan kişiler, eklemettin ihsanoğluna oy veremez.eğer oy verirse ya gerçek chp li değili,yada 90 yıllık CHP zihniyetinden vazgeçmiş demektir.Bu nedenle Savcı Sayan ın gerçek chp li olduğu tescillenmiş oldu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama