İhsanoğlu'na önce şaşırdı sonra sevindi

Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Erdoğan, Ekmeleddin İhsanoğlu'nun adaylığına hem şaşırdığını hem de mutlu olduğunu belirtti.

İhsanoğlu'na önce şaşırdı sonra sevindi
İhsanoğlu'na önce şaşırdı sonra sevindi
GİRİŞ 22.07.2014 06:46 GÜNCELLEME 22.07.2014 06:52
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Erdoğan, ATV ve A Haber'in ortak yayınında Ekmeleddin İhsanoğlu'nun adaylığıyla ilgili açıklama yaptı.

Erdoğan, ''Ekmeleddin İhsanoğlu'nun adaylığını doğrusu hiç beklemiyordum, şaşırdım. Ancak adı açaklanınca mutlu oldum. Bize başka türlü istihrabat gelmişti. Onların adayı olabilmesini düşünmem mümkün değil. Şundan dolayı babası CHP zulmünden Kahire'ye gönderilmiş bir insandı, kaçarak gitti. Bunu bilen birisi olarak düşünmemiz mümkün değildi.'' ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 3
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyenin sana katiyetle ihtiyacı var ERDOĞAN ! . Daha 20 yıl başta kalmalısınki 3cü dünyaya dönüş olmasın !
    Cevapla
  • taha sipahi 9 yıl önce Şikayet Et
    ihsanoglu babasına ihanet etmiş. bu durumda ihsanoglu babasına ihanet etmiş görünüyor. ey milletim babasına atasına ihanet eden bu millete ihanet etmezmi zaten chp nin adayı olarak kafadan bu millete ihanet etmiştir.mhp den hiç bahsetmiyorum bile onların durumu zaten içler acısı rahmetli Turkeş mezarından kalkmak için Allaha yalvarıyordur herhalde.
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Başbakanım TÜRKİYE ve İSLAM alemi seninle gurur duyuyor,. Ekmeleddin İhsanoğlu,nu havadan leylekler getirmedi herhalde PARELEL CHP ve MHP ithal adayıdır,Bizi İNGİLİZ ve İSRAİL malı eski TÜRKİYE,DEN kurtarıp yeni ve tam bağımsız GÜÇLÜ TÜRKİYE,Yİ bize kazandırdığın için SAĞOL VAROL RECEP TAYYİP ERDOĞAN,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ronaldo eski takımını borçlu çıkardı! Servet değerinde tazminat
İsrail ordusu, Gazze'nin orta kesiminden çekildi