İhsanoğlu'na protesto şoku!

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, İzmir'de büyük bir şok yaşadı.

GİRİŞ 22.07.2014 23:45 GÜNCELLEME 22.07.2014 23:48
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, İzmir Sivil Örgütleri Platformu Tarihi Havagazı Fabrikası'nda düzenlenen iftar programına katıldı. Program sonunda bir kadın, İhsanoğlu'nu, "Ekmeleddin İhsanoğlu'nu kadın düşmanı olduğu için kabul etmiyoruz" diyerek tepki gösterdi. Protestocu özel güvenlik ekipleri tarafından alandan uzaklaştırıldı.

YORUMLAR 3
  • hursit dilaver 9 yıl önce Şikayet Et
    izmirim benim... hanım kızımız, ataturkçu ve laik izmirli. tipinden anlarız biz.aydınlanmacı,moderen biri..böyle bir izmirli de laikim dese de muslumanlığı agır basan,tayyip beyin kötu bir kopyası olan zata oy verirler mi.SANA VERECEĞİMİZE,BARİ OYUMUZ BOŞA GİTMESİN, EN NEFRET ETTİĞİMİZ ADAMA VERİRİZ.diye de duşunmuş olabilir.ne bilelim yani.bir aralar göbeği açıkta elde taş kurt partısını kovalayan bir moderen izmirli laik kız vardı nerelerdedir acep.o kime o verecek acep.demirtaşa da olabilir yani. köprunun altından çook sular geçti tabi..
    Cevapla
  • hasan sarı 9 yıl önce Şikayet Et
    ASIL DARBE AYDIN DOĞAN , SÜLAYMAN DEMİREL , KEMAL KILIÇDAROĞLU ve DEVLET beye vurulacak.... meral akşener MHP genel başkanı olacak diye düşünüyorum...saygılar..
    Cevapla
  • CETİN es 9 yıl önce Şikayet Et
    İHSANOĞLU ASIL SOKU 10 AĞUSTOSTA GÖRECEK. sayın erdoğan inşaallah %60 ihsanoğlu %25 şok asıl 10 ağustosta
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!