Erdoğan, son anketin sonuçlarını açıkladı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, son yapılan anketin sonuçlarını açıkladı.

GİRİŞ 28.07.2014 00:35 GÜNCELLEME 28.07.2014 02:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in sunacağı 'İskele Sancak Özel' programına konuk olan Erdoğan merak edilen soruları cevaplandırdı.

''Yapılan bütün kamuoyu araştırmalarında, yüzde 54 ile yüzde 58 arasında bir tablo ortaya çıkıyor. Kaymaların da olduğunu görmek bizi ayrıca mutlu ediyor. Bunlar olumlu. Birinci derece MHP'ye gönül veren kardeşlerimizden bizi destekleyenler var aynı şekilde CHP'ye gönül verenlerden de bizi destekleyenler var. Aynı şekilde HDP'ye gönül verenlerden de bizi destekleyenler var. Bir de parlamento dışı siyasi partilerden ciddi bir desteğin olduğunu görüyoruz. Bundan dolayı da ben tüm Türkiye'yi kucaklayacak bir cumhurbaşkanı seçiminde bu objektif bakışı sergileyen vatandaşlarıma özellikle ramazanın bu son akşamında kalbi şükranlarımı ifade ediyorum.'' ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 3
  • özgür karakuzu 9 yıl önce Şikayet Et
    olcay denen vatandaş ! . Hakikaten neyin kafasını yaşıyosun anlamadım.. 90 yıldır bu ülkede biz %15-20 lerle gelen hükümetlerde gördük.. meclisin seçtiği, halkın onaylamadıgı cumhurbaşkanları da gördük.. onlar bizimi temsil ediyordu ? Sizlerin matematik hesabına ayrıyeten gülüyorum.. 12 yıldır aynı terane.. yok AK parti %30-40 bandındaymış, karşısında %60 lık kesim varmış vs vs.. Ona bakarsan chp nin karşısında da %75 var ! Rabbim akıl-fikir ihsan eylesin..
    Cevapla
  • tolgaa 9 yıl önce Şikayet Et
    DİKKATTE ALINMA SEVİYENİ KENDİN DÜŞÜRMÜŞSÜN OLCAY BEY. Güzel kardeşim Kafa gittmiş sende allah yardımcın olsun cumhurbaşkanlığı seçimlerine katılımla ilgili kaç tane anket verileri mevcut acaba elinde ve şirketin adı sanı nedir hangi tarihte yapılmıştır gönlünün arzu ettiklerini yazma objektiflikten uzak bir teşhis hem seçime girmeyenlerin hepsi bu dediğine göre chp li mhpli hdpli ve diğerleri i o zaman verdiğin oran hatalı çıkıyor şimdi öyle bir teşhis koymuşsun ki kendinle dalga geçmişsin ben birşey demiyorum
    Cevapla
  • olcay çelik 9 yıl önce Şikayet Et
    doğrudur. Erdoğan kazanacak ama katılım oranı yüzde 90 olan seçimde en fazla yüzde 45 oy alır ama bu seçimde katılım yüzde 60 ila 65 arası olacak bu düşük katılım Erdoğan yüzde 52 oy alacak cumhur olacak ama dışarıda gene ona oy vermemiş dolaylıda olsa bir yüzde 55 olacak ne zaman bu ülkede Erdoğan yüzde 65 70 i yakalarsa bu ülke onu benimseyecek
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek