Erdoğan: Hakan Şükür suç işledi

Başbakan Erdoğan, ''Milletvekillerinin adliye sarayına girerek zanlılarla fotoğraf çektirmesi suçtur. Yargıyı etki altına almadır'' dedi

GİRİŞ 28.07.2014 06:45 GÜNCELLEME 28.07.2014 12:45
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Başbakan Erdoğan, Adliye Sarayı'da gözaltındaki zanlılarla fotoğraf çektiren Hakan Şükür ve diğer  milletvekillerine tepki gösterdi.

ADALET SARAY'I YOL GEÇEN HANI DEĞİL

Erdoğan, ''Bazılarının içeriye girerek bunlarla resim çekilmeleri suçtur. Hiçbir organ, makam merci veya kişi mahkemelere, hakimlere soru soramaz ve de herhangi bir beyanda bulunarak baskı yapamaz. Şuan da bunlar yapılıyor mu evet yapılıyor. Ve şuanda bir hukuku ihlal vardır mahkeme yetkililerinin bunların hakkında işlem yapmaları gerekiyor. Burası yol geçen hanı değil adalet sarayı. Böyle bir baskının yapılması çok çok çirkin.'' ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 5
  • alparslan koç 9 yıl önce Şikayet Et
    bana göre de suç değil. bence hakimler ne zaman harekete geçeceklerini kendileri belirlemeli
    Cevapla
  • samil samil 9 yıl önce Şikayet Et
    suçmuş. bb yargıyı etkilemek için söylediği yalanlar bunu hangi suç kapsamına koyacağız
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Paralelin kökü muhakkak Türkiyeden kazınmalı !. hatırlıyorumda 17 aralığa kadar bende bu cemaati ve medyasını izlerdim, sempatimde vardı, ama hakikatleri görünce sünnet eder gibi kestim attım ! o yetmiyor gibi başkalarınıda telkin edip vaz geçirdim !
    Cevapla
  • HALUK DEMİREZEN 9 yıl önce Şikayet Et
    O VEKİLLERE ŞUNU ELBETTE BEN SANDIKTA SORACAĞIM ! - 2 . Evet kendi arkadaşını dinleyenler kendi arkadaşını takip edenler üstelik her hangi bir suçu olmamasına rağmen sırf bizden değil sırf bizim cemaatin yapısını bizim kurduğumuz yapıyı biliyor haberdar bir yerde konuşur anlatır ise kimse inanmasın diye bu arkadaşlarını itibarlaştırmak adına tuzaklar kuran asılsız ihbarlarda bulunan mektuplar yazan kendi arkadaşlarını aslı asdarı olmamasına rağmen çetelerle terör örgütleri ile ergenekon ile irtibatlandıran irtibatlandırmaya çalışan, Teğmenlerin telefonlarına başka örgüt mensuplarının telefonlarındaki bilgileri yükleyen yandaş savcıları ile kendilerine soruşturma açan savcıları gözaltına alan, Emniyet Cemaatçi olan olmayan diye ayıran ikiye bölen bunlar değilmi idi. Bu gün bakıyorumda bayrak asmayı provakatörlük ilan edenler Büyük Bir Türk Bayrağı açıyor. Zamanında bayrağına yaptıklarını Allah c.c. böyle ödetiverir işte. Keser döner sap döner. Gün Gelir Hesap Döner. Allah C.C. Siz ve Sizingibi Takiyecileri daha beter eder inşallah..
    Cevapla
  • HALUK DEMİREZEN 9 yıl önce Şikayet Et
    O VEKİLLERE ŞUNU ELBETTE BEN SANDIKTA SORACAĞIM ! . Paralel yapıya sahip çıkmak adına Adliye Sarayları önünde şov yapan ve bu yolla acaba bunların Polislerin oylarını biz alabilirmiyiz Ak Partiye bu yolla oy kaybettirebilirmiyiz diyen o Vekillere Sandıkta Seçim günleri geldiğinde ben ve benim düşüncemdekiler oyları ile elbette gereken hesabı soracaklar. Dün evinin balkonuna Türk Bayrağı asanları tespit edip bunlar Provakötör diyenler, Türk Bayrağını alıp meydana çıktı bu provakatör diye üzerine yirmi otuz polis çökenler, 2008 - 2014 yılları arasında Türkiye Genelinde Emniyet İstihbaratta bulunan 7000 e yakın personelden yıllarını istihbarata vermiş olan yaklaşık 3500 - 4000 personeli İstihbarattan sırf benim cemeaatimden değil diye gönderip yerlerine bunları yani Cemaatçileri Himmet ödeyenleri Toplantılara katılanları alanlar bunlar, İstihbarat Şubelerinde İKK Bürolarında onun bunun hakkında İhbar Mektupları yazıp bu Ergenekoncu bu Çeteler ile irtibatlı diye Mektuplar yazıp sonra başka isimlerle Postalayanlar bunlar değilmiydi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?