Bahçeli’ye şok protesto

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi, bayramlaşma programın konuşması sırasında bir vatandaş bağırarak protesto etti.

Bahçeli’ye şok protesto
Bahçeli’ye şok protesto
GİRİŞ 28.07.2014 16:57 GÜNCELLEME 28.07.2014 16:57
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Arena’da partililerle bayramlaşma programına katıldı. MHP Lideri Bahçeli, konuşma yaptığı sırada bir vatandaş bağırmaya başladı.

Bunun üzerine salonda bulunan görevliler protestocuya müdahalede ederek salondan çıkardı. Görevliler, gazetecilerin görüntü almasını engellemek için kameraların objektiflerini kapatmaya çalıştı. Bunun üzerine görevlilerle basın mensupları arasında tartışma yaşandı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • Haydar Kolcu 9 yıl önce Şikayet Et
    BU GİDİŞ 2015 İN BARAJ ALTI SİNYALİDİR.!!. Kimse kıvırmasın bu gidiş MHP'İN 2015 baraj altı sinyalidir.burada mhp li arkadaşlar hala bu işin bahçeli ile yürümeyeceğini ya anlamadılar yaca mahçup olmamak için anlamak istemiyorlar.GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEME ARKADAŞLAR.Hasan arkadaş gibi sağa sola çekmeyede gerek yok.vatandaştan ziyade basında darp edilmiş.GÖRÜNTÜ ALINMASI ENGELLENMİŞ istersen hasan arkadaş bir daha oku .
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 9 yıl önce Şikayet Et
    MHP'NİN BAHÇELİ İLE DÜŞTÜĞÜ HALLERE BAKIN ARKADAŞLAR.!!'. şu anki mhp'nin son durumöu ruhuna elfatiha.rahmetlinin kemikleri sızlıyor ama tabandan gelen bir mhp'li bile ses çıkaramıyor.bu gişin sonu 2015'te sandığa gömülmektir yazık ediyor bahçeli mhp'ye artık bırakması lazım.zaten cumhurbaşkanı seçiminde taba tayyip diyecek !!!!
    Cevapla
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    BAHÇELİ NE YAPMIŞ PEKİ. Bahçeli de kendini pretesto eden kişi korumaları aracılığıyla bir kenarda sıkıştırıp tokatlamış mı... bir büyüğümüzün kendini pretesto eden bir bayana tokat attığı gündeme gelmişti bir zaman öncede,aklıma o geldi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan