Bu kez de Atatürk'ün sözünü hatırlayamadı

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yurtta sulh, cihanda sulh” sözünü hatırlayamadı.

Bu kez de Atatürk'ün sözünü hatırlayamadı
Bu kez de Atatürk'ün sözünü hatırlayamadı
GİRİŞ 01.08.2014 16:47 GÜNCELLEME 01.08.2014 16:57
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

İhsanoğlu, Adana'da yaptığı konuşma sırasında Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yurtta sulh, cihanda sulh” ilkesini söylemek isterken hatırlayamadı.

YANINDAKİLER HATIRLATTI
Yanındakilerin hatırlatmasıyla konuşmasına devam eden İhsanoğlu, “Atatürk’ün söylediği gibi yurtta barış, cihanda barış ülküsünü hep beraber gerçekleştireceğiz. Cenabı Allah bu devlete, bu millete zeval vermesin” dedi.

YORUMLAR 23
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    yaw ; İhsanoğlu Çankayaya sırf AKPye köstek olsun diye çıkarılmak isteniyor -. başka bir görevi olmayacak, Muhalafetin bir sinyali ıle hükümetin yapacağı yenilikleri veto edip meclise gönderecek ! hepsi o kadar !
    Cevapla
  • yasir sönmez 9 yıl önce Şikayet Et
    Aşırı Yükleme. Adama birden bire üst seviye atatürkçülük chp mhp zihniyeti yüklüyorlar unutması normal :D yakında korkarım duman attırıp kafayı yaktıracaklar adama :D
    Cevapla
  • toprak48 9 yıl önce Şikayet Et
    İlâhi takdir o ki;. Osmanlı'ya sahip çıkmayan Türk, Kürt ve Araplar ittihatçı ve kemalistlere müstahak oldu, kemalizmin başına da ciamaat musallat oldu, zulmeden devletin başına terör musallat oldu hazine tükendi, ciamaatin başına da Mücahid başbakan vurdu, son proje de iki muhalefeti vurdu, İslâmın önü açıldı :) böyle bir sebep ve sonuçlar dairesi insanlık tarihinde bir olur herhalde. Önümüzdeki engeller birbirini yok etmişken İslâm & Kuran adına çalışmayanlara yazıklar olsun.
    Cevapla
  • toprak48 9 yıl önce Şikayet Et
    o ilkeler. seninle bitti, kemal den kemale 91 yıl geçti, mezar taşı bu düzeni getirenlerin önünde bekliyordu, kılıçdaroğlunun önüne verdiler, yaz bakalım ölüm tarihini dediler, 1923-2014 oldu :)
    Cevapla
  • Ahmet Tokkan 9 yıl önce Şikayet Et
    İNÖNÜDE SAYGI DUYMUŞTU. değerli kardeşim,saygı bir insana zorla değil kalpten duyulur benim recep tayyip erdoğana duyduğum gibi,sen bunları boş verde,şu milli şefiniz inönünün,mustafa kemale ne kadar çok saygı duyduğunu bir anlatta dinleyelim.şöyle kulaklarımızın pası bir silinsin,olurmu.tabi anlatabilirsen.öldüğü gün adamı defterden sildi be.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı