Erdoğan'dan önemli açıklamalar...

Başbakan Erdoğan cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında İstanbul Maltepe Meydanı'nda milyonlara hitap etti.

GİRİŞ 03.08.2014 19:56 GÜNCELLEME 03.08.2014 20:18
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Erdoğan, İstanbul Maltepe'de düzenlenen mitingde konuştu.

Başbakan Erdoğan konuşmasına İstiklal Marşı okuyarak başladı.

'ZALİMİN YÜREĞİNE KORKU SALIYORSUNUZ'

-İstanbul sizi bir kez daha selamlıyorum. Bütün ilçeleri bütün semtleri selamlıyorum. Cihanı titreten sultanlarını minnetle selamlıyorum. Bugün Maltepe'de yine tarih yazıyorsun. Şu İstanbul'daki kükreyiş varya dostlarımızın yüreğine su serpiyor. Kardeşlerimizin gönlünü ferahlatıyor. Mazlumlara umut ışığı oluyor.
Bu dik duruşun zalimlerim yüreğine korku salıyor. Sen dimdik durduğun sürece adaletin sancağı düşmez.

Sen Fatih Sultan Mehmet'in torunlarının şehrisin.

ŞUCAİYYE'DEN MEHMETÇİĞİMİZİ ÇEKTİK AMA...

-Bu muhteşem meydan sadece 10 Ağustos mitingi yapmıyoruz. Iraklı, Suriyeli, Libyalı, Mısılı kardeşlerimize biz buradayız diye haykırıyoruz. Buradan Gazze'nin çocuklarına selam gönderiyoruz.

-Şucaiyye'den Mehmetçiğimizi çektik ama yüreğimizi çekmedik. Kalbimiz her zaman Gazzeli kardeşlerimizin yanındadır.

"HİTLER'İN YAPTIĞINI BUGÜN İSRAİL YAPIYOR"

-Hitler Almanya’da nasıl ari bir ırk oluşturmak istediyse İsrail devleti de orada aynı hedefin peşinden koşuyor.

"CEVAPLARINI ALACAKLAR"

Türk ABD dostluk grubu bana mektup yazıp güya beni tehdit ediyor.. Aynı şekilde yazılı cevabını alacaklar o ayrı ama ben buradan sesleniyorum: kadınları öldürüyorlar ki Filistinli doğurmasınlar, bebekleri öldürüyorlar ki büyümesinler, erkekleri öldürüyorlar ki vatanlarını savunmasınlar.

Öldürdükçe daha da korkacaklar. Kan akıttıkça akıttıkları kanda boğulacaklar. Gün gelecek zulümlerinin hesabını mutlaka verecekler.

SAMİMİ MÜMİNLER GAZZE'NİN YANINDA!

-Hiç bir zulüm edebi değildir, gün gelecek zulümlerinin hesabını mutlaka verecekler. Bu bebek katillerinin, İsrail yönetiminin er ya da geç yaptıklarının hesabını hukuk içinde vereceğini biliyoruz. Dünyada vicdan sahipleri Filistin ve Gazze'nin yanında, samimi müminlerin hepsi Gazze'nin yanında.

İSRAİL HESAP VERECEK!

Filistin'de şu ana kadar, bu son saldırıda 10 gazeteci hayatını kaybetti. Bizim oradaki Anadolu Ajansı büromuza, iki kez saldırı yapıldı, gazeteciler yaralandı. Hiç dünyadan tepki var mı  Ey uluslararası basın, ey basın örgütleri neredesiniz  Türkiye'de terör suçluları için 'gazeteciler tutuklu' diye ayağa kalkarsınız, Filistin'de ölen gazetecileri neden görmüyorsunuz.

Bu bebek katillerinin, İsrail yönetiminin er ya da geç yaptıklarının hesabını hukuk içinde vereceğini biliyoruz.

PENSİLVANYA İSRAİL'İN YANINDA!

Pensilvanya ihanet çetesi, otoriteden talimat almadan iş yapamaz. Mavi Marmara'da İsrail'in yanında yer almadı mı?

CHP VE MHP ELİMİZE SU DÖKEMEZ!

-Muhtaçlara ulaşma, mazlumların hakkını savunma, Türkmenlerin ihtiyaçlarını giderme noktasında, ne CHP ne de MHP bizim elimize su dahi dökemez, su. Kardeşlerim bu MHP'nin milliyetçiliği fasondur, fason. Bunların milliyetçiliği de halkçılığı da sahtedir, sahte. İşte biz bunların milliyetçiliğini, çıkardıkları ortak adaylarında, yani monşerde gördük...

BU MONŞER HİÇBİR ŞEYDEN ANLAMAZ

-Bu monşer aday zaten bu işlerden hiç anlamaz. Suudi Arabistan 'Bunu çekin' diye bize söyledi, mevcut cumuhurbaşkanımız Abdullah Bey'e söyledi, dışışleri bakanımıza söyledi. 'Bu adamı alın burdan' dedi. Biz de dedik ki 'Yani seçim yapıldı, seçimle geldi seçimle geleni alma imkanımız malum yok. Biz sizi bu noktada gücendirmek istemeyiz ama böyle bir imkan yok.' Bu bize ne dedi biliyor musunuz  'Benim arkamda durmuyorsunuz' dedi. Tamam da sen başarısızsın, beceriksizsin. Seni bundan dolayı istemiyorlar. Diyor ki 'bana nişan taktılar.' Sana gidesin diye nişan taktılar" dedi.

NEYMİŞ, 3 DİL BİLİYORMUŞ

-Neymiş profesörmüş, neymiş 3 dil biliyormuş. Biz tercüman mı yoksa ülkeyi yönetecek adamı mı arıyoruz  Tercüman arıyorsak çok... 3 dil bilen de var, 5 dil bilen de var. Ben işte tercümanlarla götürüyorum işi hamdolsun...

EKMEL, ÖYLE DEVLET Mİ KALDI!

Çekoslovakya Devlet Başkanı arkadaşım' diyor. Ekmel, Çekoslovakya diye devlet mi kaldı  Artık Çek Cumhuriyeti var. Çekoslovakya diye devlet var mı  Çekoslovakya iki ayrı devlet oldu" dedi.

NİCE SUİKAST GİRİŞİMİNDE BULUNDULAR

-Biz Hakk'a ve halka teslim olmuşuz. Sizin manşetleriniz, bize işlemez. Sizin tehditleriniz, bize işlemez. Sizin kurşunlarınız, sizin suikast planlarınız, sizin işaret ettiğiniz darağacı yolları, bize işlemez. Allah'a hamdolsun işlemedi. 'Muhtar bile olamaz' diye manşetler attılar. O manşetler bize tesir etmedi. Nice suikast girişiminde bulundular. O tehditler bizi yolumuzdan çevirmedi..

SİZE VEDA ETMİYORUM

-Bugün İstanbul'a, sizlere veda etmiyorum. Bu şehirde vefat etmek, bu şehre defnedilmek benim vasiyetimdir. Sizin karşınızda Başbakan, Cumhurbaşkanı adayı değil, Kasımpaşalı Recep Tayyip Erdoğan var.

YORUMLAR 2
  • kemaluygur 9 yıl önce Şikayet Et
    okuu. Sorumuz açık ve net: Hakan Fidan ve MİT, şimdiye kadar hangi başarıya imza atmıştır?... 1- Tanımda problem var; "Paralel: Aynı düzlem içinde ikişer ikişer bulunan ve kesişmeyen, koşut, muvazi (TDK Türkçe Sözlük). Birbiri ile kesişen çizgiler Paralel değil; "Kesişen Yapılar" oluşturur... 2- Cemaat 40 senedir var; 12 sene boyunca cemaatle kolkola, omuz omuza olan; ihale, personel alımı ve terfilerde koruyup kollayan; "cemaat ne istedi ise yaptık" (24 Kasım 2013) diyen kimdi? Cemaat /paralel bütün bunları yaparken; hükümet, başbakan, içişleri bakanı, emniyet genel müdürü ne yapıyordu?... 3- Dinleme, veri silme iddiaları ile işi polislerin üzerine yıkmakla; ya da "çok safmışız, bizi de kandırmışlar" diyerek mağdurları oynamakla, hükümet / siyasi iktidar temize çıkamaz. AKP'de cemaat de hem bu dünyada hem de mahkeme-i kübrada hesap verecektir, bundan kaçış yok...
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Ohooooo Yine milyonları aşan insan seli....... ...R.T.Erdoğan seçimler yaklaştıkca insan seli çığ gibi büyüyor?..Böyle lider daha gelmedi!..Japonlar bile Dünyada yaşadığımız çağda ilk defa Adam gibi Adam bir lider var artık diyorlar?..Böyle bir gurur olurmu?..onu sevmeyenler ölsün.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler