CHP'li Aygün'den şok sözler!

CHP'li vekil Hüseyin Aygün, Amberin Zaman'ın Müslümanlar hakkındaki aşağılayıcı söylemine destek verdi.

CHP'li Aygün'den şok sözler!
CHP'li Aygün'den şok sözler!
GİRİŞ 08.08.2014 00:30 GÜNCELLEME 08.08.2014 00:32
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

CNN Türk canlı yayınına konuk olan CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve gazeteci Amberin Zaman, Türkiye'deki seçmeni aşağılayıcı ifadeler kullanmıştı.

Amberin Zaman, Kılıçdaroğlu'nun AK Parti'ye oy veren seçmenler için "yüzde 25-30'luk bir kitle hiçbir sorgulama yapmıyor" sözlerine "Müslüman bir ülkeden bunun tersini beklemek garip değil mi?" diyerek destek çıkmış, bir yandan da Müslümanlar'ı aşağılar bir tutum sergilemişti.

Amberin Zaman'ın bu çıkışına CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'den destek geldi.

Aygün, Twitter hesabından şu paylaşımda bulundu:

"Tayyip'in küfrünü yiyen Amberin Zaman haklıdır: Din, cennet ve cehennem ile uyuşturulmuş milyonlar sorgulamıyor, düşünmüyor, itiraz etmiyor!"

YORUMLAR 35
  • erhan baran 9 yıl önce Şikayet Et
    BAKARA-28. "Nasıl oluyor da Allah'ı inkâr ediyorsunuz? Oysa ölü iken sizi O diriltti; sonra sizi yine öldürecek, yine diriltecektir ve sonra O'na döndürüleceksiniz".
    Cevapla
  • Güçlü türkiye 9 yıl önce Şikayet Et
    doktor serbest bıraktı. biz de zorum ve yorum yapmacaaz
    Cevapla
  • halil soba 9 yıl önce Şikayet Et
    CHP Lİ SEÇMENİN % 99 U HİÇBİR SORGULAMA YAPMIYORYA. Aygün akp ye oy verenlerin % 25-30 u sorgulama yapmıyor demiş.İyide chp li seçmenin % 99 u hiç sorgulama yapmıyorya.kim islama ve müslümanlara saldırırsa en iyi adam o olmuyormu,milletvekili adayı gösterilmiyormu.CHP nin 90 yıldır zihniyeti bu değilmi.En son izmir yerel seçimleri örnek değilmi.Benim partimin adayı belediye başkanı olsunda ister suyumuz akmasın,ister yol yapmasın,isterse yesin içsin ama benim partimin adayı koltukta otursun demedimi.İzmir tarihinin fırsatını kaçırdı Binali Yıldırım kaybetmekle.Eğer binali yıldırm seçilseydi izmir istanbul ve ankaradan daha fazla hizmet alıp yaşanabilir büyükşehirler arasında birinci sırada yer olması muhtemeldi.Ne yazıkki chp zihniyeti hizmet edecek adam aramıyor,kendi partisinden olsunda ne olursa olsun.
    Cevapla
  • teoman oraloglu 9 yıl önce Şikayet Et
    nasihat. ölüm anınız dahil , ahirete intikal ettiğiniz zaman , sorgu ve sual sadece dini islamdan olacaktır. istesende, istemesende , günün birinde oraya gidecek, uğruyacak ve tanışacaksın. tövbe edip akabinde kelimei şehadet de getirmeniz umuduyla. bu bir nasihattir.
    Cevapla
  • Ismail Eren 9 yıl önce Şikayet Et
    Omurgasız Herif,. Bu Şahsı tanımıyorum, mümkünse aynı oksijeni bile almayalım. Bu gayrı şahsın sonuda ariel şaron gibi olacak, kurtlar, böcekler vüzüdunu sarıp yavaş yavaş öldürecekler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!
Ceketin güzel diyen kişiye alev silahıyla saldırdı: Görenlerin kanı dondu