First lady’ler tam not aldı

Dünkü törende eski ve yeni first lady’ler Emine Erdoğan ve Hayrünnisa Gül, moda uzmanı Sümeyra Merve İlbak Tahmaz’dan tam not aldı.

First lady’ler tam not aldı
First lady’ler tam not aldı
GİRİŞ 29.08.2014 17:48 GÜNCELLEME 29.08.2014 17:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Nişantaşı Üniversitesi Tekstil ve Moda Tasarım Bölümü Araştırma Görevlisi Sümeyra Merve İlbak Tahmaz, Recep Tayyip Erdoğan ve Abdullah Gül’ün koyu renk takım elbise tercihlerini, açık ve yumuşak renkli kıyafetleriyle tamamlayan first laydlerin fotografik bir görünüm sağlamak adına iyi bir seçim yaptıklarını belirtti.

Tahmaz, “First ladylerimiz, günün anlam ve önemine uygun bir şekilde giyinmişti. Kıyafetleri her zamanki tarzlarına yakındı. Hem Emine Erdoğan’ın hem de Hayrünnisa Gül’ün yumuşak renkler kullandığı gözlerden kaçmadı. Emine Erdoğan, farklı olarak kendinden desenli, su yeşili renginde, geniş yakası olan bir ceket ile pantolonunu kombine ederken Hayrünnisa Gül de klasik tarzına yakın olan düz dar bir etek ve üzerinde asimetrik kesimleri olan bir ceket kullandı” ifadelerine yer verdi.

“GÜL VE ERDOĞAN’IN SEÇİMLERİ OLDUKÇA İYİ”

First laydlerin törendeki makyaj ve kullandıkları aksesuar unsurlarına da değinen Tahmaz, “Hayrünnisa Gül’ün gayet hafif bir makyajı vardı. Her iki hanımefendi de aksesuar kullanmamıştı. Ancak Emine Erdoğan’ın ceketindeki düğmeler zaten aksesuar olabilecek tarzdaydı ve oldukça şıktı. Hayrünnisa Gül ise her zamanki sadeliğini korumuştu ve ceketinde sadece bir fermuar detayı vardı” diye konuştu.

Her iki first ladynin de ayakkabıları ve portföy çantalarının krem renginde olduğunu dile getiren Tahmaz, “Portföy çantalar, hem günün modasını yansıtıyor hem de pratiklik ve kullanım kolaylığı sağlıyor” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Hanımlıklarıyla iftihar ettiğimiz, FIRST LADY' ler ! . Muhalafet çok uğraştı ama olmadı, RABBİM yuvanıza nifak düşürmesin !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son Dakika: Erdoğan'dan 1915 mesajı!
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı