Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk 30 Ağustos mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla birlik mesajı yayımladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk 30 Ağustos mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk 30 Ağustos mesajı
GİRİŞ 29.08.2014 00:19 GÜNCELLEME 30.08.2014 07:25
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "30 Ağustos Zaferi, tarihi boyunca karşılaştığı tüm engelleri birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik ruhuyla, inanç ve kararlılıkla aşan aziz milletimizin gücünün ortaya koyulması bakımından da büyük anlam ifade etmektedir" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan,mesajında şunları dedi:

"Şanlı tarihimizdeki dönüm noktaları, millet olarak nereden gelip nereye gittiğimizi, kutlu yürüyüşümüzün mana ve değerini bizlere en güzel şekilde hatırlatmaktadır. 30 Ağustos Zaferi de, böyle bir dönüm noktası olarak hepimiz için gurur ve iftihar vesilesidir. Milletimizin bayrak ve vatan sevgisi, ordumuzun kahramanlığı ve cesareti ile tarihimizin büyük destanlarından biri daha yazılmıştır.

26 Ağustos'ta başlayan Büyük Taarruz'un ardından, 30 Ağustos'ta elde edilen nihai başarı, istiklal mücadelesini zaferle taçlandırmıştır. Böylelikle vatanımızın toprakları işgalden kurtarılmış, hepimizin ortak değeri Cumhuriyet'in de temelleri atılmıştır. 30 Ağustos Zaferi, tarihi boyunca karşılaştığı tüm engelleri birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik ruhuyla, inanç ve kararlılıkla aşan aziz milletimizin gücünün ortaya koyulması bakımından da büyük anlam ifade etmektedir.

Aziz milletimiz, imkansızlıklar içinde bulunsa da, milli ve manevi değerlerini canını ortaya koyarak korumasını bilmiş, inandığı yoldan asla dönmemiş, varlığına kastedilmesine asla izin vermemiştir. Milletimizin aynı kararlılığı sergilemeye devam etmesi sayesinde bizler, artık her türlü vesayet zincirini kırmış olan, yarınlarından kaygı duymayan bir ülkede yaşamanın gururu içerisindeyiz. Şundan eminim ki, özellikle son 12 yılda önemli gelişmelere sahne olan Türkiye, önümüzdeki süreçte de büyük bir güvenle her alanda önemli mesafeler katetmeye devam edecektir.

Demokratik, ekonomik, siyasi yönden Türkiye'yi daha da güçlendireceğiz. Yeni Türkiye vizyonumuzdaki hedefleri gerçekleştirmek, toplumsal refahı daha da artırmak, ordumuzun imkan ve kabiliyetlerini daha da yükseltmek suretiyle, ülkemizi dünyanın en gelişmiş ülkelerinden biri haline getireceğiz. 30 Ağustos Zaferi vesilesiyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Vatan savunması konusunda fedakar bir anlayışla vazife ve sorumluluklarını yerine getiren, bölgesel ve küresel barışın tesisi için yurt dışında görev üstlenen Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tüm mensuplarına şükranlarımı sunuyorum.

30 Ağustos Zafer Bayramımızı en içten duygularımla kutluyor, tüm vatandaşlarımızı en kalbi duygularımla selamlıyorum."

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • ali aydin 9 yıl önce Şikayet Et
    Baskanim , Basbakanim ve Sonunda Sayin Cumhurbaskanim Baskomutanim. Cankaya Kosku Sayin Abdullah Gul ilen devletlen baristi Simdi sizinlen Millentlen Barisacaktir Insallah. Sayin Baskomutanim Dikenli yollarda yuruye yuruye geldiniz ve dediginiz gibi yenilgi yenilgi Zafer vardir. Bundan boyle basari hikayesi okumak sizi okumak olacaktir. Allah Yar Ve Yardimciniz olsun
    Cevapla
  • Rasih Yanak 9 yıl önce Şikayet Et
    Müslümanın bayramı kaçtır ?. Siyaseten değil mi ...
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Muhtar bile olamaz diyenlere sesleniyorum .Ey bir aiIeye biIe hükmedemeyen iIerici. Üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici? Necip Fazıl Kısakürek !. İngiliz Yahudi İttifakına,Haçlılara rağmen YENİ TÜRKİYE,yi kurdu.Ecdadımız Fatih Sultan Mehmet Hanın sözünü hatırlıyalım. Sırrıma sakalımın bir tek telinin vakıf olduğunu bilsem, sakalımı kökünden keserim. RECEP TAYYİP ERDOĞAN,da aynen ecdadımız gibi devlet yönetiyor. İngiltere,Avrupa, Haçlılar, Amerika, İsrail hele Türkiye,deki temsilcileri CHP çıldırıyor. Çünkü 13-YIL 13-GÜN,ÜN sırrını çözemiyorlar çözemezlerde. ÇÜNKÜ camiler kisla minareler sungu kubbeler migfer muminler askerimizdir diyen. RECEP TAYYİP ERDOĞAN var. Hoş geldin Yeni Osmanlı,Recep Tayyip Erdoğan,ı anlamak her şeyi anlamak olacaktır,Osmanlı Cihan Devleti ve Devlet-i Aliyye-i Osmâniyye YEDİ DENİZ ÜÇ KITA sana muhtaç sana susuz, sana hasret, Sen Yeni TÜRKİYE,Yİ RECEP TAYYİP ERDOĞANSIZ Müslümanları Halifesiz Sahipsiz bırakma Allah,ım,,,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı