Hüseyin Çelik'in yerine Beşir Atalay

AK Parti Sözcülüğü ile Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına, Kırıkkale Milletvekili Beşir Atalay getirildi.

GİRİŞ 30.08.2014 00:05 GÜNCELLEME 30.08.2014 00:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Toplantıya ilişkin basın açıklamasına Hüseyin Çelik ile birlikte Beşir Atalay geldi. Hüseyin Çelik görevi Beşir Atalay'a devrettiğini açıkladı. 

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü görevinde bulunan Hüseyin Çelik, yeni kabinede görevini Beşir Atalay'a devretti. 

AK Parti Genel Merkezi'nde AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında toplanan AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı sona erdi. Görevini Beşir Atalay'a devreden Hüseyin Çelik, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, "Başbakanımız çağırdı, bir değişiklik yapmak istediğini söyledi.

DANIŞMAN OLARAK GÖREV YAPACAK

Yeni göreve parti sözcülüğüne 13 yıla yakın çeşitli bakanlıklar bulunan değerli Beşir hocamıza, bu görevi devretmemi arzu ettiğini söyledi. Beni de yanında, yakınında etkin bir şekilde danışman olarak arzu ettiğini söyledi.

Biliyorsunuz bugün bu görevde yarın başka görevdesiniz. Sayın Başbakanımızın, ekibimizin başarılı olması için, daha güzel hizmetler yapması için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gerekeni yapacağız. Sembolik de olsa devir teslim yapalım dedik" dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Devler gibi eserler bırakmak için karıncalar gibi çalışmak lazım. Necip Fazıl Kısakürek.. Sayın Beşir Atalay ve Sayın Hüseyin Çelik,in Ak Parti ve TÜRKİYE,ye verdikleri değerli hizmetler hiçbir zaman unutulmayacak.
    Cevapla
  • hancer hack 9 yıl önce Şikayet Et
    Şükürler olsun . Yerinde çok güzel bir karar Belki şükür namazı bile kılarım O kadar sevindim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
Alçakça anlaşmayı duyurdu!