Gül, Eyüp günlüğünü Twitter'dan paylaştı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, görevini yeni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a devrettikten sonraki ilk gününü Eyüp'te geçirdi.

Gül, Eyüp günlüğünü Twitter'dan paylaştı
Gül, Eyüp günlüğünü Twitter'dan paylaştı
GİRİŞ 29.08.2014 16:15 GÜNCELLEME 30.08.2014 07:27
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Gül, ziyaretlere ilişkin 2 fotoğrafı twitter hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Abdullah Gül, ilk fotoğrafa, "Sivil hayatımın ilk Cuma namazını Eyüp Sultan Camii'nde kıldım", ikincisine de "Sonrasında Pierre Loti'de arkadaşlarımızla beraber olduk" notunu düştü.

YORUMLAR 3
  • CANAN BIYIK 9 yıl önce Şikayet Et
    BİZ SİZİ SEVDİK. sizin bizleri kucakladığınız kadar bizlerde sizi sevdik hizmetin alasını insanlığı alasını gördük, allah sizleri bizlerin başından eksik etmesin
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Önüne gelenle değil seninle ölüme gelenle beraber ol. Necip Fazıl Kısakürek!. Eyüp Sultan,da Cuma Namazı Kılmış Osmanlı torunları Abdullah Gül ve Recep Tayyip Erdoğan, kardeşliğinden çıkan mesajın anlamı. İngiliz Yahudi İttifakı ve CHP İNLERİNİZE GİRECEĞİZ İNLERİNİZE hesap verin bakalım.
    Cevapla
  • turkabi 9 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH SIZDEN RAZI OLSUN. Turk Milletinin Gulusunuz ve her zaman oyle kalacaksiniz. Turkiyemizin Gulusunuz ve her zaman oyle kalacaksiniz. Allah sizi ve yakin dostlarinizi basimizdan eksik etmesin. Allah sizi ve ailenizi korusun ve sizden razi olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!