Kayseri, Abdullah Gül için hazır

Kayseri’ye gelecek olan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül için kentte hazırlıklar tamamlandı.

Kayseri, Abdullah Gül için hazır
Kayseri, Abdullah Gül için hazır
GİRİŞ 16.09.2014 12:50 GÜNCELLEME 16.09.2014 12:50
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Karşılama için tarihi Kayseri Kalesi’nin duvarlarına Abdullah Gül’ün fotoğrafı asılırken, kent meydanı da bayraklarla donatıldı.

11. Cumhurbaşkanını Kayseri’ye gelmesini mutlulukla karşıladıklarını söyleyen vatandaşlardan biri, "Memlekete yapılan her iş iyidir. Bunlar memlekete hizmet veren insanlar. Bizim gibi boş adam değiller. Onun için keşke toplum olarak daha da katkı verebilsek. Abdullah Gül’ü karşılamaya yardım edebilsek ve onun fikirlerinden yararlanabilsek bizim için çok güzel olur. Böyle karşılandığı için mutluyum" ifadelerini kullandı.

Bir başka Kayserili vatandaş ise, "Demek ki siyasetten çekilme gibi bir fikri vardı. Kayseri halkı Abdullah Gül’ü mutlaka iyi ağırlar. Onun Kayseri’de bir ağırlığı var. Kayseri’nin evladı. Siyasette olsa da, olmasa da mutlaka Kayseri onu iyi bir şekilde ağırlayacaktır" dedi.

Öte yandan, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de kentin farklı noktalarında bulunan billboardlara, ’11. Cumhurbaşkanımız hoş geldiniz’ yazılık afiş astırdı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • burak şişman 9 yıl önce Şikayet Et
    !!??!!. adaşım zor zamanlar nedir sana göre ?hükümet senden yana ve çalışan hükümet neresi zor????sanarsın ki 3 ihtilal 2 devrim gördü!!!!
    Cevapla
  • Burak YILMAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    Zor Zamanlarda Görev Yaptı. Dinlenmeyi fazlası ile haketti.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar