'Destek için' dedi, son anda karar değiştirdi

Avrupa Ligi'nde Asteras maçını taraftarlarla izleyeceği açıklanan Kılıçdaroğlu karşılaşmayı protokol tribününde izledi.

'Destek için' dedi, son anda karar değiştirdi
'Destek için' dedi, son anda karar değiştirdi
GİRİŞ 19.09.2014 04:11 GÜNCELLEME 19.09.2014 08:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

CHP lideri Kılıçdaroğlu, daha önceden taraftarlar arasında izleyeceğini açıkladığı Beşiktaş-Asteras maçını son anda karar değiştirerek protokol tribününden izledi.
    
Daha önceden Gezi davasında müebbet hapis istemiyle yargılanan Çarşı üyelerine destek için maçı taraftarlarla izleyeceğini açıklayan Kılıçdaroğlu, son anda karar değiştirdi.

CHP lideri stada protokol tribününden giriş yaptı. Maçı protokol tribününden izleyen Kılıçdaroğlu, maç öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada "Bu akşam hepimiz siyah-beyazlıyız. Hepimiz Beşiktaşlıyız. Onları yürekten kutladığımı ifade etmek isterim. Çarşı'ya destek veriyorum. Onlar benim kalbimde, yüreğimde. Onlar, ülkelerini ve insanlarını seviyorlar. Demokrasiyi ve hukukun üstünlüğünü savunuyorlar. Gönlüm hep onların yanında" dedi.

Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bank Asya konusundaki değerlendirmelerini sorması üzerine ise "Suç işlemeye devam ediyor" dedi.

Maçı, Çarşı taraftar grubuyla izlemesi beklenen Kılıçdaroğlu, son anda yapılan değişiklikle stada protokol tribününden giriş yaptı.

Maç sonrası da kısa bir açıklama yapan CHP lideri, "1-1 berabere kaldık. Onlara başarılar diliyorum. Beşiktaş'a ve Çarşı'ya güveniyorum" diye konuştu.

YORUMLAR 3
  • la_edri_ 9 yıl önce Şikayet Et
    uzak durun beşiktaştan. çarşının içindeki bir avuç çapulcuya bakıp tüm beşiktaş taraftarını kendiniz gibimi belliyorsunuz.a yada b neyse herhangi bir spor kulübünü kendinize siyasi malzeme yapmaya hiç utanmıyormusunuz.orası sizin malum derneklerinizden biri değil,spor taraftarı nedir;farklı farklı siyasi düşüncelere sahip farklı yaşam tarzları olan ama spor kulüpleri aynı olduğu için biraraya gelen insanlar topluluğudur,bunu bile anlamıyormusunuz.düşün beşiktaşın yakasından....
    Cevapla
  • YILMAZ BABUTCU 9 yıl önce Şikayet Et
    ..nerde sende o yürek. ..çarkçı kemal ne zaman verdiği sözü tutmuştur ki şimdi tutsun
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    İhtilal acentası, Solun tam da ortası, Moskof ’un oltası, Eli, zulüm muştası,Tek ümidi, cuntası !. İnkılap avantası, Nemrut onun atası, Ölüm yolu rotası, Namlı servet çantası, Ünlü küfür softası. Büyük Üstad Necip Fazıl Kısakürek !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?