Erdoğan'dan flaş IŞİD açıklaması

Erdoğan, ABD ve Arap ülkelerinin Irak ve Suriye'de IŞİD'e karşı yaptığı operasyonlarla ilgili görüşlerini açıkladı.

Erdoğan'dan flaş IŞİD açıklaması
Erdoğan'dan flaş IŞİD açıklaması
GİRİŞ 24.09.2014 00:58 GÜNCELLEME 24.09.2014 08:53
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'nin New York kentindeki BM İklim değişikliği Zirvesi’nde yaptığı konuşmanın ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Erdoğan,  ABD'nin IŞİD operasyonu konusunda "Bu hedeflere yönelik atılmış olan bu adım özellikle bölgedeki terör örgüterine karşı yapılmış bir eylem olarak bizim de olumlu yaklaştığımız bir adımdır. Arama vermeden, devam etmeli" dedi.

GEREKEN DESTEĞİ VERİRİZ

ABD'nin IŞİD operasyonuna gereken desteği vereceklerini söyleyen Cumhurbaşkanı, "Bu destek askeri veya lojistik olabilir" diye konuştu.

Erdoğan, ABD Başkanı Barack Obama ile bu akşam verilecek resepsiyonda bir araya geleceklerini ve görüşme fırsatının olacağını da sözlerine ekledi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 18
  • SessizMuhendis 9 yıl önce Şikayet Et
    Gecen vermiyorduk?????. NE is??? Rehineler geldi, Destek verir olduk haclilara...... Vay be!!!
    Cevapla
  • İsmail Aga 9 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurbaşkanı ABD de Kerry Türkiyede masada iken rehineler operasyonla kurtarılıyor.. İşid mi bıraktı yoksa işidi imha edipmi aldık? Biz bir oyunun içinde ilerliyoruz.Korkarım ki kazanacağımız bir oyun değil.
    Cevapla
  • yılmaz yıldırım 9 yıl önce Şikayet Et
    aynı taktik. avrupada yıllarca amerika ile beraber sizinleyiz.pkk terör örgütüdür deyip pkk yı besledi.şimdi sıra bizde.işid terör örgütüdür.
    Cevapla
  • extraor2 9 yıl önce Şikayet Et
    savaşalım savaşmayalım. her iki görüş te kendi içinde tutarlı.arada kalmak kötü.devletimiz neye karar verecekse veya verdiyse arkasında olmak zorundayız.karar alanların yerinde olmak istemezdim.çok yönlü çok boyutlu bir sürü mesele var.bunlara bulaşmayalım demek ahmaklık olur zira sınırında 3. dünya savaşı çıkmak üzere
    Cevapla
  • Mehmet Caner 9 yıl önce Şikayet Et
    AKP Bitmiştir. AKP bu kararla kendini bitirmiştir.Bu kararı hiçbir siyasi izahatla halka açıklayamaz.ABD bize savaş bile açsa böyle bir karara boyun eğmemeliydi.Güçlü,dik ülke zannediyorduk kendimizi.Meğer hepsi basının göz boyaması,hepsi kumdan bir kaleymiş.Allah bu millete tutunacak daha izzetli bir dal nasip etsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!