Ekmeleddin İhsanoğlu ortaya çıktı

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP ve MHP'nin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu Akbank Sanat'ın Marcel Broodhaers sergisine katıldı.

Ekmeleddin İhsanoğlu ortaya çıktı
Ekmeleddin İhsanoğlu ortaya çıktı
GİRİŞ 26.09.2014 12:31 GÜNCELLEME 26.09.2014 12:31
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra hemen hemen hiçbir yerde görülmeyen Ekmeleddin İhsanoğlu, Pazartesi günü Sakıp Sabancı Müzesi’nin Joan Miro sergisi açılışının ardından önceki gün de Akbank Sanat’ın Marcel Broodthaers sergisi açılışında görüldü.

İHSANOĞLU: "SÖYLEYECEKLERİM BİTTİ"

İstiklal Caddesi’nin önemli sanat merkezlerinden Akbank Sanat’ta Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman’ın küratörlüğünde hayat bulan “Sözcükler, Nesneler ve Kavramlar” başlıklı sergi, 20. yüzyıl kavramsal sanatının öncülerinden Marcel Broodthaers’e dair kapsamlı bir seçki sunuyor. Sergide sanatçının şiirden kavramsal sanata geçişini simgeleyen “Pense-Bête”, sık sık kullandığı yumurta kabuklarından oluşan “289 Coquilles d’Oeufs” gibi pek çok eseri yer alıyor.

Açılışın sonlarına doğru geceye katılan İhsanoğlu da, küratör Hasan Bülent Kahraman eşliğinde sergiyi gezdi. Eserleri ilgiyle inceleyen İhsanoğlu’na soru sormak üzere yaklaştığımızda “Ben söyleyeceğim her şeyi 10 Ağustos’ta söyledim. 11 Ağustos’ta söyleyeceklerim bitti. Sadece bir sanat faaliyeti için buradayım” dedi.

YORUMLAR 8
  • adnan bulut 9 yıl önce Şikayet Et
    CEVAPCI. (((:::bizde senin uğradığın ((:: HEZİMETTEN::)) sonra pensilvanyadaki gibi İNZİVAYA çekildiğini zannettik; keşke gitseydin İNZİVAYA nedenmi? fazlasıyla vaktiniz olacağından dolayı BİRER TÜRK vatandaşı olduğunuz aklınıza gelir . belkide ikinizde İSTİKLAL MARŞIMIZI ezberler . ÇANAKKALE için YAZILMADIĞINI öğrenirdiniz::))))
    Cevapla
  • huseyin kose 9 yıl önce Şikayet Et
    Ekmel Bey neredesin yahu!!. Ne güzel eğleniyorduk sayende hemen küsüp gidilir mi?
    Cevapla
  • Sarcan 9 yıl önce Şikayet Et
    Bozok yaylasının yiğit evladı üşüdüğü için salonlardan çıkmaz mı oldu?. Hani içimizden biriydi? Monşeri seçimlerden sonra halkın içinde gören oldu mu?
    Cevapla
  • Devlet-i Ali Osman 9 yıl önce Şikayet Et
    ooooooooooo EKMEKÇİ. çıktın he piyasaya acaba hangi projelerle geliyorsun akbank sabancı falan anlayalım yane
    Cevapla
  • kadir tartar 9 yıl önce Şikayet Et
    ....... bu adam daha türkiyedemi gitsin mısıra darbecilerle iş yapsın katlanamıyorum bu adama kılıçtaroğlunun mısır versiyonu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor