Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na sert tepki

Başbakan Davutoğlu, Başörtüsü serbestliği sonrası IŞİD'ci diyen Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi ve İkna odalarını işaret etti.

GİRİŞ 28.09.2014 16:05 GÜNCELLEME 28.09.2014 17:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başbakan Davutoğlu'nun Samsun'da toplu açılış töreninde halka hitap etti. Başbakan Davutoğlu ortaöğretimde başörtüsü serbestliği sonrası 'Bu IŞİD zihniyetidir' diyen Kemal Kılıçdaroğlu'na sert çıktı. Davutoğlu, 'asıl IŞİD zihniyeti İkna odalarındadır' 

İŞİD ZİHNİYETİ İKNA ODALARIDIR
"Kılıçdaroğlu'nun demeçlerine bakın. CHP zihniyeti 28 Şubat'ı çıkaran zihniyettir. Kendisi de 28 Şubat'ın takipçisi zihniyettir. Ortaöğretimde başörtüsüne özgürlük getirdik diye diyor ki 'Bunlar IŞİD'ciler gibi davranıyor'. Bunu bize söylüyor. Şimdi buradan Sayın Kılıçdaroğlu'na sesleniyorum. Eğer IŞİD'ci arıyorsa sağına baksın bir hanımefendi görecek. 28 Şubat'ta ikna odalarında bu milletin aziz evlatlarında süründüren bir hanım görecek. IŞİD zihniyeti oradadır. İstiklal Harbi'ni bir başörtüsü için başlatan Sütçü İmam'ın ruhuna ihanet ederek gencecik kızlarımızın zorla başını açtıranlar, IŞİD zihniyeti onlardır. IŞİD zihniyeti, ikna odalarını kuranlardır."

-"Başörtüsünü isteyen takacak, istemeyen takmayacak ama biz Kılıçdaroğlu'nun geri kafalı zihniyetini hiç takmayacağız, hiç takmayacağız. 
 Milli iradenin gücünü kimseye çiğnetmeyiz. 28 Şubat'ta olduğu gibi üvey evlat muamelesi görmeyecek.Bakın sizlere söz veriyorum. Her hangi bir vatandaşımız başı açık yada kapalı olsun giyinişi yüzünden bir kötü muameleyle karşılaşırsa bunun karşısında duracak hesap soracak kişi biziz.

"62. Hükümet'in ilk icraatlarından biri, başörtü yasağını ebediyen tarihe gömecek şekilde ortaöğretimde de başörtüyü serbest bırakmak olmuştur. Bu milletimizin iradesidir ve bu iradeden geri dönüş asla olmayacaktır."

ALİ FUAT BAŞGİL'E YAPILAN ERDOĞAN'A DA YAPILMAK İSTENDİ
"Aslında son 1 yıl içinde, Ali Fuat Başgil'e yapılan muamele Sayın Cumhurbaşkanımıza yapılmak istendi. Gezi olaylarıyla ve arkasından kışkırtılan 17 Aralık, 25 Aralık operasyonlarıyla dolaylı olarak şu denmek istendi: 'Nasıl Ali Fuat Başgil'i, halkın içinden gelen o değerli insanı cumhurbaşkanı yapmamışsa bir vesayet rejimi, o zamanki dikta ve darbe yönetimi, biz de Recep Tayyip Erdoğan'ı yaptırmayacağız' demek istediler. Ama onların planlarının üstünde öyle bir irade vardı ki bunu engelleyemediler. O Allah'ın iradesidir, onun kaderidir ve onun kaderinin tecelli etmesini sağlayan Türk milletinin aziz milli iradesidir."

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • ÖZCAN AYAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    KILIÇDAROĞLU'NU HESABA ALMAK BİLE KILIÇDARLOĞLU'NA MÜKAFATTIR.. Söyledikleri ile içinde bulunduğu vicdan bataklığına biraz daha gömülen K.K'nu hesaba almak bile K.K'na mükâfattır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: Kritik MKYK'nın perde arkası! Erdoğan 'Bu yapılacak' deyip net konuştu...
PKK'yı titretecek haber! 'Efsane Tugay' bölgede sahaya indi...