İsmailağa'dan Erdoğan'a anlamlı ziyaret

İsmailağa Cemaati'nin önderi Mahmut Efendi'nin vekili Hasan Kılıç ve oğlu Ahmet Ustaosmanoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti.

İsmailağa'dan Erdoğan'a anlamlı ziyaret
İsmailağa'dan Erdoğan'a anlamlı ziyaret
GİRİŞ 30.09.2014 18:41 GÜNCELLEME 30.09.2014 18:48
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İsmailağa Cemaati, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti.

İsmailağa Cemaati'nin önderi Mahmut Efendi'nin vekili Hasan Kılıç ve oğlu Ahmet Ustaosmanoğlu'nun Erdoğan'ı Kısıklı'daki evinde ziyaret etmelerine ilişkin fotoğraflar cemaatin resmi sitesi ismailaga.org.tr'de yayınlandı.

Açıklamada ise "İsmailağa cemaati adına Hasan efendi hocamız ve Vakıf heyeti Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendiyi ziyaret edip yeni görevi dolayısı ile kendilerini tebrik ettiler" denildi.

Keskin'in açıklamalarına karşı mesaj

Ziyaret, bir süre önce Mahmut Efendi'nin bacanağı Muhammed Keskin'in Marifet Dergisi'nde AK Parti'yi hedef alan ve Gülen cemaatinin yayın organlarında hükümet karşıtı propaganda malzemesi olarak kullanılan yazısından sonra gerçekleşmesi mesaj olarak algılandı.

İsmailağa: Keskin bizi temsil etmiyor

İsmailağa İlim Ve Hizmet Vakfı, yazıya ilişkin resmi sitesinden bir açıklama yayınlayıp, İsmailağa Cemaati adına siyaset yapılmasını eleştirmiş ve Keskin'in kendilerini temsil etmediğini duyurmuştu.

Erdoğan, 10 Ağustos'taki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden bir gün önce İsmailağa Cemaati'nin önderi Mahmut Ustaosmanoğlu'nu Beykoz'daki evinde ziyaret edip, bir süre sohbet etmişti.

KAYNAK: YENİŞAFAK
YORUMLAR 7
  • İsmail Aga 9 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim sağlık sıhhat versin başımızdan eksik etmesin.. Bugüne kadar hiç bir siyasetçin arkasında durmadı İsmail ağa cemaati. Hep doğrunun Allah yolunda birşeyler yapmaya çalışanla oldu. Rahmetli Erbakan ve Yazıcıoğlu buna en iyi örnektir. Allah Hükümetimizi doğru yoldan ayırmasın. Bu cemaatin talebe ve ilmini çoğaltacak yardımlara vesile olsun İnşallah.
    Cevapla
  • Ahmet Kaya 9 yıl önce Şikayet Et
    Ey Paralel işte HOCA "tanıyorsun ama bir daha bak". En sevdiğim birisiydi Mahmut Efendi.. Zalimlerin zamanında bile zulüm yapmaya çalıştılar, yıkmaya çalıştılar ama başaramadılar.. Çünkü onlar: "Biz Kur'an öğrenir ve öğretiiriz" dediler.. İftirada ettiler ama yaradan izin vermedi.. Lenin zihinli kafirlere
    Cevapla
  • turhan duzcu 9 yıl önce Şikayet Et
    MASALLAH... Şükür bu günleri hep görürüz inşallah...
    Cevapla
  • revaha 9 yıl önce Şikayet Et
    buna tek söz söylenir. alllaahuu ekberrrrrrrr.................
    Cevapla
  • Cevat Öner 9 yıl önce Şikayet Et
    cumhurbaşkanımızın gönül adamlarına değer vermesi çok güzel ama. lütfen kimse bu saygıyı yanlış anlayıp devlet adamlarını kıskaca falan almak istemesin. herkes işine baksın. malesef bazen cemaatler ortamını bulunca devlet işlerine karışmaya başlıyorlar, aman ha diyor ve sadece dua etsinler istiyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü