Vatandaşa Kurban Bayramı müjdesi!

Hükümet sözcüsü Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada vatandaşa müjde verdi.

GİRİŞ 01.10.2014 00:25 GÜNCELLEME 01.10.2014 01:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Arınç, Kurban Bayramı süresince köprü ve otoyolların 8 Ekim Çarşamba sabahı saat 08:00'a kadar ücretsiz olacağını ifade etti.

VATANDAŞA BAYRAM MÜJDESİ

Arınç, "Bir de her bayram öncesi rutin olarak belirttiğimiz gibi vatandaşlarımıza müjdemiz olacak. Köprü ve otoyol geçişleriyle ilgili. Bir de cuma günü yarım gün yapılarak bayram tatilinin uzatıldığını hatırlatalım tekrar. Bayram sabahı geçerli olmak üzere de otoyollardaki ve köprülerdeki bütün geçişler ücretsiz olacaktır. Önümüzdeki perşembeyi cumaya bağlayan geceden başlayarak Çarşamba sabahı bitmek üzere ücretsiz olacak. Vatandaşlarımızın bilgisine." dedi.

İSTANBUL'DA ULAŞIM YÜZDE 50 İNDİRİMLİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi de İstanbul'da bayram boyunca ulaşım ücretlerinin yüzde 50 indirimli olacağını ayrıca İSPARK’a ait 500 noktadaki yol üstü otoparklar bayramın ilk iki günü olan 4-5 Ekim'de ücretsiz hizmet vereceğini açıklamıştı.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 2
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    MÜJDEYİ FAKİRE VERİN. Köprü ve otobanlar ücretsiz olacakmış ,mış mış da,müjdeymişde.... altında bir daire parası kadar,yani 80-150 bin tl lik arabası olana ,10-20tl lik köprü,otoyol parasının bedeva olması müjde olmaz beyler. müjde ancak aldığı 1000-1500 maaşla geçinmeye çalışan ,üstelik altında arabası olmadığı gibi,aldığı üç kuruş maaşla birde ev kirası veren fakir fukara için olur. diyebiliyomusunuz ,emekliye bayramda bir maaş ikramiye verilecek,işte müjde budur,yada memur ,işçi maaşlarına yüzde 25-30 zam olacak ,al sana müjde. ama siz anca adam kandırmayı bilirsiniz müjde diye.
    Cevapla
  • ankaralı 9 yıl önce Şikayet Et
    ne müjde ama değilmi. elektriğe doğalgaza %9 zam yap neymiş köprü ücretsizmiş, kimi kandırıyorsunuz siz kimi???
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...