29 Ekim mesajında PKK vurgusu!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

29 Ekim mesajında PKK vurgusu!
29 Ekim mesajında PKK vurgusu!
GİRİŞ 28.10.2014 20:38 GÜNCELLEME 28.10.2014 20:38
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Devlet Bahçeli, Türkiye Cumhuriyeti'nin her engele, her bölücü ve art niyetli girişime rağmen baki kalacağının ve bekasının korunacağının altını çizerek, Türkiye Cumhuriyeti'nin, tarihte kurulan Türk devletlerinin bir devamı olarak Allah'ın izniyle varlığını sürdüreceğini kaydetti.

"Türkiye Cumhuriyeti her bölücü girişime rağmen baki kalacak"

Çankaya'nın, cumhuriyetle özdeşleştiğini ve milletin "vicdan köşkü" mertebesine çıktığını belirten Bahçeli, şu ifadeleri kullandı:

"Çankaya yalnızca bir yerleşke ismi, binaların toplamı olmayıp, cumhurun manevi kalesi, 29 Ekim'in 91 yıllık bekçisidir. 91 yıllık engin birikim ve deneyime daha fazla gölge düşürmeden, aziz Atatürk'e bir saygının gereği olarak Çankaya'nın 'Demokrasi ve Cumhuriyet Müzesi' olması milletimizin en isabetli beklenti ve temennisidir.

Unutulmamalıdır ki Çankaya'dan, fakir fukaranın parasıyla yaptırılan kara ve kaçak saraylara inmek kimseyi yüceltmeyecek, bilakis küçültecek ve milli iradeyi hiçe saymak olacaktır. Cumhuriyetin hatırası 91 yıldır Çankaya'dan tütmekte, Çankaya'dan işitilmekte, milletin duygu ve kabulleriyle örtüşmektedir. Bu hatırayı hazmedemeyen, bu hatırayı inkar eden, üstelik BOP-PKK yapımı yeni Türkiye hıyanetine gönlünü ve aklını kaptıranların elbette hevesleri kursaklarında kalacaktır. Millet evlatları şehit olurken, Türk ve İslam yurtları kan ve gözyaşına mahkum düşmüşken, Türkiye'nin yönetiminde bulunan bu çağın Hürriyet ve İtilafçı kadrolarının keyif sürmesi, yalnızca ikbal ve koltuklarıyla meşgul olmaları affedilecek bir husus değildir."

YORUMLAR 6
  • türker türksoy 9 yıl önce Şikayet Et
    mhp nin tüm kaygıları bir bir gerçekleşiyor ve bunu iyi bir iş gibi halka kabul ettiriliyor kobaniye devlet olmayan peşmerge sahip çıkıyor da musul ve kerküke devlet olan türkiye sahip çıkamıyor ne garip günler iyi şeyler olacak diyerek 12 yıl geçti ne oldu sonuçta kocaman bir hiç zaten amaç iş yapmak değil yapıyor gibi görünmek
    Cevapla
  • Hüseyin uğur 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu Adamlar gözlerini açara açmaz PKK derler Yatıncaya kadar PKK derler bu kışkırtıcılık bu suçlamalar olduktan sonra bu ülkede de terörün biteceğini zan etmiyorum ne zaman bu ırkçılar biterse pkk da o zaman biter bence
    Cevapla
  • ne yapardı 9 yıl önce Şikayet Et
    bütün hayalleri suya düşerdi çünki adamların işi el ovuşturmak
    Cevapla
  • hASBAY 9 yıl önce Şikayet Et
    PKK YI BİTİREMEYENLERE ÖNCE SORSANA NEDEN BİTİREMİYORSUNUZ DİYE
    Cevapla
  • Ayhan Demir 9 yıl önce Şikayet Et
    Pkk terörü olmasa sen gibilere vatan sevgisi dersi verirdi belki bir gıdım ülkeni vatanını sevrdin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı