Türkiye'ye giren tüm araçlar x-raydan geçirilecek

Gümrük ve Ticaret Bakanı Canikli, "Nihai hedefimiz Türkiye'ye giren tüm eşya ve insan taşıyan tüm araçların x-raydan geçirilmesi" dedi.

Türkiye'ye giren tüm araçlar x-raydan geçirilecek
Türkiye'ye giren tüm araçlar x-raydan geçirilecek
GİRİŞ 30.10.2014 18:43 GÜNCELLEME 30.10.2014 18:43

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, incelemelerde bulunmak üzere geldiği Kapıkule Gümrük Kapısı önünde Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Müslüm Yalçın ve gümrük personeli tarafından karşılandı.

Canikli, Yalçın'dan brifing aldıktan sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ziyareti, gümrük kapısında belirli dönemlerde yansıyan sıkıntılarla ilgili tüm tedbirleri almak ve yerinde incelemek için gerçekleştirdiğini söyledi.

Son yıllarda gümrüklerde sunulan hizmetlerde kalitenin arttığını bunun daha da artırılmasını amaçladıklarını belirten Canikli, "Amacımız verilen hizmetin daha da iyi yerlere taşınması. Son 12 yılda bütün gümrük kapılarımızda ciddi bir iyileşme söz konusu. Bunu ileri noktalara getirmek için çaba sarf ediyoruz. Herkesin memnun olacağı, şikayetlerin en alt seviyelere ineceği seviyenin yakalanması gerekiyor" diye konuştu.

Canikli, kayıp, kaçak ve uyuşturucuyla mücadelede x-ray tarama cihazlarının büyük katkısı olduğunu vurguladı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!