Nur Serter kimdir?

CHP İstanbul Milletvekili Fatma Nur Serter CHP'den istifa edeceğini yönündeki iddialarla ilgili açıklama yaptı.

Nur Serter kimdir?
Nur Serter kimdir?
GİRİŞ 01.11.2014 10:44 GÜNCELLEME 01.11.2014 10:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

CHP Ankara milletvekili Emine Ülker Tarhan'ın istifası siyaset arenasına bomba gibi düştü. CHP'de yeni istifaların geleceği ileri sürülmüştü.

CHP'de Emine Ülker Tarhan'dan sonra Fatma Nur Serter de Twitter üzerinden istifa edeceğini duyurdu. Ancak CNN TÜRK'e konuşan Nur Serter, "Sosyal medyada CHP'den istifa ettiğime dair haberler asılsızdır. CHP'den istifa etmedim. Resmi bir Twitter hesabım yok" dedi.

"RESMİ BİR TWİTTER HESABIM YOK"

Twitter'daki kendisi adına açılan hesapta "istifa edeceği" açıklanan Nur Serter, sosyal medyada haberler yayılınca canlı yayına bağlandı. Nur Serter, "Sosyal medyada CHP'den istifa ettiğime dair haberler asılsızdır. CHP'den istifa etmedim. Resmi bir Twitter hesabım yok" şeklinde konuştu.

 NUR SERTER KİMDİR?

Nur Serter, (d. 10 Kasım 1948 İstanbul Türkiye), Türk ekonomi akademisyeni ve siyasetçi.

Üsküdar Amerikan Lisesi ve İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'ni bitirdi. Doktorasını aynı fakültede tamamladı. London School of Economics'de doçentlik tezi çalışmaları yaptı. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi Anabilim Dalı'nda Öğretim Üyesi olarak ders verdi. 1982'de doçent, 1988'de profesör unvanını aldı. İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcılığı ve Çalışma Ekonomisi Anabilim Dalı Başkanlığı yaptı. Farklı alanlarda 6 kitabı yayınlandı. Çağdaş Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği ve Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüttü. 23. ve 24. dönem İstanbul milletvekili ile Parlamentolararası Birlik (PAB) Türk Grubu Üyesidir. Evli ve bir çocuk annesidir.

 

YORUMLAR 1
  • bilge 5 yıl önce Şikayet Et
    çağdaşlığına tüküreyim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı